Mereu în gândul meu - Jill Shalvis
Literaturapetocuri.ro Colecţia Cărţi Romantice

Mereu în gândul meu, de Jill Shalvis – Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Mereu în gândul meu

Always on My Mind

Jill Shalvis

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Lucky Harbor

1 Simply Irresistible – Irezistibil; 2 The Sweetest Thing – Dorința inimii; 3 Head Over Heels – Îndrăgostită nebunește; 4 Lucky in Love – Noroc în dragoste; 5. At Last – În sfârşit, iubirea; 6. Forever and a Day- O veșnicie și o zi; 7. It Had to Be You- Numai tu8. Always on My Mind – Mereu în gândul meu; 9. Once in a Lifetime; 10.It’s in His Kiss; 11. He’s So Fine; 12. One in a Million

Cartea Mereu în gândul meu, de Jill Shalvis apare vineri – 26.07. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Volumul 8 al seriei „Lucky Harbor”, după NUMAI TU, publicat în luna mai.
Călătoria pasională a doi tineri de la prietenie la marea dragoste.

  După ce renunță la școala de patiserie, Leah Sullivan își dă seama că trebuie să realizeze și ea ceva în viață. Se întoarce în orașul ei natal, Lucky Harbor, dar nu prea se concentrează pe nimic pentru că gândurile ei fug mereu la cel mai bun prieten, Jack Harper. Mai mult decât atât, îi sugerează mamei lui Jack că între ei doi este mai mult decât o simplă prietenie. Dar nu va fi ușor să se descurce cu o asemenea minciună.

„Cu degetele încleştate încă în părul ei, o strânse şi mai tare, înclinându-şi gura spre a ei, pentru a o săruta mai profund. Ea îi răspunse, făcând sărutul şi mai dulce.
Nu, dulce nu era cuvântul potrivit. Fierbinte. Era atât de fierbinte, încât îl dădea peste cap.“

„–Tu îţi faci mereu datoria, faci ceea ce se aşteaptă din partea ta. De fapt, nu ai făcut nimic imprevizibil în viaţa ta….
Îi dovedi că se înşela când îi pecetlui buzele cu un sărut pasional.
În plus, învăţă ceva nou – aparent creierul nu putea menţine furia atunci când era lovit de dorinţă, căci ea gemu de dorinţă şi-şi trecu braţele pe după gâtul lui.“

„– Ştiu că nu vrei să ne luăm adio şi nici eu nu vreau. Nu este un „adio“, ci un „la revedere“, până când drumurile noastre se vor intersecta. S-a întâmplat o dată, se va mai întâmpla.
Nu era o promisiune. Închise ochii şi se bucură de prezenţa lui, simţindu-şi bătăile inimii şi respiraţiile. Mai conta?“

  Seria Lucky Harbor – poate fi comparată cu o ploaie caldă, surprinzătoare și răcoritoare. Romantismul, peisajele și ascensiunea personajelor se îmbină atât de frumos încât merită să te bucuri de farmecul lor.

   Jill Shalvis este autoarea unui număr impresionant de bestselleruri, majoritatea regăsindu-se în topurile de bestelleruri ale New York Times. De asemenea, a câștigat de mai multe ori premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America și distincția National Readers Choice.

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

  1. Acest volum imi ramasese necitit si l-am savurat cu deosebita placere. Nu stiu cum vor percepe altii, dar de fiecare data cand ajung la cartile autoarei, mi se pare ca se aseamana incredibil cu alte doua autoare – Nora Roberts (Hanul amintirilor) si Sherryl Woods (Chesapeake Shores).

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.