Colecția Cărți Romantice februarie 2022 - Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice februarie 2022 – Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna februarie 2022.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă, la prețul de 15,99 lei

1.IUBIRE ETERNĂ de J.R. Ward – 04.02.2022

  Al doilea volum al seriei „Frăția pumnalului negru”, după IUBIRE INTERZISĂ, apărut în luna octombrie.
  Rhage este cel mai periculos din Frăția Pumnalului Negru – șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Este cel mai bun luptător și cel mai vorace amant. Când Mary Luce este aruncată fără să vrea în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecția lui Rhage. Cum Mary simte aceeași atracție intensă, Rhage știe că trebuie să o facă doar a lui…

2. A MERITAT AȘTEPTAREA de Jamie Beck 11.02.2022

O nouă autoare și primul volum al seriei „St. James”.
  În urmă cu treisprezece ani, Vivi LeBrun s-a îndrăgostit de fratele prietenului ei, David St. James. Vivi visează să se reîntâlnească cu David, sperând că, în sfârșit, va fi sufletul lui pereche.
  După moartea mamei sale, David s-a îndepărtat de frații săi, hotărât să ascundă un secret de familie devastator. Acum, s-a întors acasă cu o nouă iubită. Ultimul lucru de care are nevoie este atracția lui tot mai puternică pentru Vivi.

3.TOTUL PENTRU O AMINTIRE de Mary Balogh 18.02.2022

  Nuvelă din seria „Westcott”, după TOTUL PENTRU ONOARE și TOTUL PENTRU ROMANTISM.
  Matilda Westcott și-a petrecut viața singură, având grijă de mama sa. Dar viața ei modestă și liniștită e dată peste cap când apare Charles Sawyer, la treizeci și șase de ani după dragostea lor eșuată, iar sentimente vechi își fac loc spre inima ei. Oare după tot acest timp, au șansa de a fi fericiți împreună sau Charles riscă să o piardă din nou?

4. JOC FATAL de Amanda Quick 25.02.2022

  Volumul al patrulea al seriei „Burning Cove”, după PE MUCHIA DORINȚEI, apărut în octombrie.
După ce a fotografiat locul crimei unei actrițe celebre, Vivian observă asemănări ciudate cu scenele unor crime anterioare, – detalii care o pun Vivian în pericol.
  Investigatorul Nick Sundridge a „văzut” mereu lucruri pe care alții nu le văd, având vise și viziuni tulburătoare. Acum este trimis să o protejeze pe Vivian. Împreună, descoperă că ucigașul are legături cu strălucirea și farmecul înaltei societăți de la Hollywood-ul anilor 1930.

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

foto credit usplash.com Lauren Rader

Colecția Cărți Romantice februarie 2022 – Lira/Litera

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.