concurs Epica

Concurs Epica!

 Bună prieteni! În concursul de astăzi aveţi posibilitatea de-a câştiga una din cărţile acordate de Editura Epica.

         Premiile oferite: Girl Online de Zoe Sugg/Zoella şi Rămâi cu mine de Jennifer L. Armentrout semnată J. Lynn

2 CĂRŢI-2 CÂŞTIGĂTORI

concurs Epica

 Cerinţe obligatorii

Iubirea e un sărut, un zâmbet inocent, o imbrăţişare pătimaşă…şi un suflet smuls din piept

Octavian Paler

1. Răspundeţi la întrebarea. Cât contează aspectul nostru în ecuaţia iubirii?
2. Like paginii de facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de facebook–Editura Epica
4. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţisetările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
5. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.

ATENŢIE CONDIŢIILE DE PARTICIPARE!

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi. 

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 23.09.2015-04.10.2015.

Sponsorul concursului Editura Epica

editura EpicaVă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org.Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicatde la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!

 

62 COMMENTS

 1. Bănuind că este vorba de aspectul fizic, răspunsul meu este deloc. Pare cliseic, dar am să mă explic. Întrebarea a fost următoarea: „Cat de mult contează aspectul nostru in ecuația IUBIRII?” ; ok, in iubire, aspectul fizic e nul. Este adevărat că pentru a începe o relație, pentru a-ti dori sa cunoști un om in profunzimile lui, aspectul fizic e un prim pas care te va conduce spre asta, insa ce se întâmpla mai apoi, nu mai are nicio legătură cu el. Daca ajungi sa iubești cu adevărat un om, nu-l vei iubi pentru ca este frumos, sexy, etc., nu. Atunci când iubești, iubești cu sufletul, nu cu ochii, de unde si viceversa, iubești sufletul omului, mintea lui, gândurile lui.
  Aspectul fizic are stric legătură cu atracția sexuală, ceea ce trece peste pragul iubirii este cu mult peste asta, daca ai noroc , bineînțeles.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=838713376226025&id=100002621108951

  Fb: Soph

 2. EU CRED CA IN ZIUA DE AZI 80%CONTEAZA ASPECTUL FIZIC,RESTU,CEEA CE ESTE PREA PUTIN,ESTE MINTE,SUFLETUL,CARACTERUL PERSOANEI.

 3. De fapt nu neaparat aspectul nostru conteaza, ci chimia si carisma pe care o transmitem la un moment dat unei persoane. Frumusetea este oricum ceva subiectiv si se afla in ochii privitorului, cum se zice. Aceasta atractie duce spre stabilirea unei relatii, dar iubirea este ceva ce creste in timp, dincolo de aspectul fizic si orice alte considerente.

  FB : Ana Sylvi Basica
  https://www.facebook.com/tiki.taka.37669/posts/1629713873933963

 4. Iubirea nu tine cont de aspectul fizic.A iubi inseamna sa sti ce gandeste persoana de langa tine doar aruncandu-i o singura privire,sa ai grija de el chiar si atunci cand sunteti certati,sa iti placa fata lui adormita dimineata,iubire e atunci cand ti se par adorabile toate obiceiurile lui ciudate,iubesti personalitatea,sufletul ,caracterul unui om nu un chip. Ok aspectul fizic conteaza la prima vedere cand apare atractia sexuala ,iar cum bine stim atractia e trecatoare.Iubirea in schimb este cea care dainuie peste timp. Fb :Mateescu Ana https://www.facebook.com/mateescua/posts/1044916335549346

 5. aspectul fizic conteaza destul de mult in ziua de azi. dupa parerea mea intaotdeauna un barbat frumos si elegant va cauta sa aiba alaturi de el o femeie frumoasa si cu clasa, si invers. practic fizicul este primul pe care il remarcam la cel de alaturi intotdeauna. insa, este preferabil ca noi oamenii sa incercam sa nu mai judecam atat de mult dupa aspectul exterior si sa apreciem mai mult sufletul si caracterul celui de langa noi.

  FB: Ioana Alexandra
  share: https://www.facebook.com/yoana.alexandra1/posts/964610543580413?pnref=story

 6. În societatea noastră aspectul fizic e cel care contează cel mai mult. Greşit, din punctul meu de vedere. Poate ar trebui să mai privim din când în când şi dincolo de frumuseţea exterioară.

 7. Cât contează aspectul nostru în ecuaţia iubirii? În iubirea adevărată – acea iubire în care nu contează decât ceea ce simți și trăiești doar simțind, aspectul fizic nu contează absolut deloc. De ce? Pentru că iubirea adevărată este oglindă pentru suflet, trup și minte. Iubirea adevărată transformă fizicul într-un tot simțit. Doar simțit. Iubirea adevărată nu are nevoie să vadă, să analizeze, să pună etichete. Iubirea doar simte întreaga frumusețe, din interior spre exterior. În iubire totul este frumos și frumosul e doar iubire simțire transformatoare.

 8. Ne place sau nu să recunoaştem, înfăţişarea unei persoane va înclina mereu balanţa în ceea ce priveşte atracţia noastră faţă de cineva. Personal, consider că un aspect îngrijit, trăsăturile calde pe care le citeşti pe chip, un trup zvelt şi o ţinută prezentabilă sunt ingredientele necesare pentru a completa o minte dibace şi un suflet sensibil. 🙂

 9. In opinia mea, sufletul si caracterul partenerului sunt mai importante decat aspectul fizic deoarece acesta este trecator, se schimba de la an la an…dar, din pacate, in lumea moderna a zilelor noastre aspectul fizic este pe primul loc, cam in proportie de 70%, nemai tinandu-se cont de gradul de inteligenta, caracter sau suflet, doar intr-o mica proporție.

 10. https://www.facebook.com/simona.mihalache2/posts/10207707810715918
  FB SIMONA MIHALACHE

  Din punctul meu de vedere aspectul fizic nu conteaza intr-o relatie pentru ca in mare masura o relatie tine de chimie si ceea ce mie mi se poate parea frumos altuia poate i se pare banal si invers. Nu avem aceeasi parametri de masurare a aspectului fizic ceea ce implicit atrage inutilitatea sa in a baza pe asta o relatie. In plus nu stiu daca a-ti observat dar de regula barbatii si femeile considerati foarte frumosi de regula sunt singuri, ceea ce ne dovedeste inca o data ca de putin relevant este aspectul intr-on relatie. Si ca sa inchei cu o maxima care mi se pare geniala din punctul acesta de vedere: Atunci cand barbatul ideal cauta femeia ideala amandoi raman necasatoriti….

 11. Conteaza destul de mult.La inceput iubesti cu ochii.Pentru ca daca nu exista atractie fizica intre 2 persoane pot sa faca orice inclusiv sa stea in cap daca vor si tot nu atrage atentia asupra lor.Ulterior cand incepi sa cunosti caracterul mai bine incepi sa ii iubesti chiar si micile defecte(cine stie poate ulterior le vezi doar un lucru care il/o deosebeste de ceilalti/celelalte).Atunci se spune ca iubesti cu sufletul.Si aceasta este iubirea profunda si puternica si cea care conteaza cu adevarat!
  Fb:Bucur Simona
  share:https://www.facebook.com/bucur.simona.92

 12. Fb: Ionica Ioana
  Share: https://www.facebook.com/ionica.ioana.90/posts/1650549171889954?pnref=story
  Daca vorbim de iubire, aspectul fizic nu este deloc important. Dar pana la iubire, trebuie sa vedem acea persoana. Atunci aspectul fizic are un rol destul de important, dar trebuie sa tinem cont ca daca noua nu ne place, aasta nu inseamna ca altei persoane nu ii place. Totul este relativ, depinde de cel care priveste. Gustul nu se discuta niciodata.

 13. 1. Aspectul nostru contează destul de mult, mai ales pentru prima impresie. Desigur, după aceea apare şi nevoia de a-i descoperi celuilalt calităţile, de a vedea cât de compatibil eşti în relaţie punând în umbră modul în care arată, se îmbracă, dar pentru o primă impresie pe care o ai despre o persoană, este important.
  2. Nume facebook: Alecsandra Gabriela
  3. Link: https://www.facebook.com/alexandra.alle.900/posts/908378522582571?pnref=story

 14. FB-TENDER CARMEN MARILENA
  SHARE-https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/1227451010605434?pnref=story
  RASPUNS-Conteaza in prima faza si aspectul fizic,dar mai mult chimia si caracterul.Degeaba este un ambalaj frumos,daca nu are continut.

 15. FB: Alwssa Aly
  Share: https://www.facebook.com/alwssa26/posts/298712120323275?pnref=story
  Leos Janacek spunea despre iubire ca „e un vrajitor, te invaluie, te subjuga, te izoleaza.. Parfumeaza aerul, da ardoare frigului, infrumuseteaza totul.” Nu conteaza felul in care arati, pentru ca persoana care te iubeste te vede ca fiind cea mai frumoasa din lume. Conteaza ceea ce esti atunci cand esti alaturi de persoana iubita, nu cum arati.

 16. Desi toata lumea spune ca aspectul fizic nu are nicio relevanta in iubire si ca nu ar trebui sa conteze, eu sunt de parere ca pana sa ajungi la sentimentul de iubire profunda trebuie mai intai sa cunosti persoana careia vrei sa-i dedici sentimentale tale asa ca aspectul fizic are o mare importanta si are un mare impact asupra parerii formate la prima vedere.
  FB: Georgiana Azoitei
  Share: https://www.facebook.com/ionelageorgiana.azoitei/posts/866950610093007?pnref=story

 17. Cred ca raspunsul corect ar fi ca aspectul fizic conteaza la prima vedere si mai putin sau deloc dupa ce ajungi sa ajungi sa cunosti persoana respectiva si decideti sa va acordati o sansa. Odata ce o poveste de iubire se naste intre doua persoana inseamna ca-l accepti pe celalalt asa cum este, poate cu mici schimbari, foarte mici.
  FB : Tanasa Mihai Marian
  Share: https://www.facebook.com/tase.mihai/posts/883717794997654?pnref=story

 18. Ne indragostim de cineva care este cat mai aproape de idealul din capul nostru si este foarte putin probabil ca acel ideal sa fie definit numai de capacitati intelectuale si trasaturi psihice. Prin urmare, drumul spre iubire presupune un aspect fizic cel putin rezonabil. Prin urmare, aspectul fizic nu este cel mai important in iubire, dar conteaza destul de mult.
  Fb: Typhoon Ciel
  Share: https://www.facebook.com/typhoon.ciel/posts/832231910224009?pnref=story

 19. Din punctul meu de vedere în ecuația iubirii ,aspectul nostru este ”poarta” ce ne deschide drumul spre iubire.Numai o simplă privire ne poate schimba viața.
  Aspectul este scânteia ce declanșează mecanismul dragostei, de aceea este important să avem grijă de înfățișarea noastră,deoarece niciodată nu se știe când îți vei întâlni marea iubire!
  Facebook:Lavinia Vasilescu
  https://www.facebook.com/lavy.vasilescu/posts/1034643916568500

 20. Daca vrem sa fim sinceri conteaza aspectul fizic intr-o relatie, dar nu in procent de 100% daca vorbim de o relatie pe termen lung. Odata cu aspectul fizic, care este primul lucru pe care il observi la cel de langa tine, va conta si personalitatea, sufletul, respectul, caldura sufleteasca, compatibiliatea intre cele doua persoane. Totul tine de chimie, iar aspectul fizic este totusi subiecttiv, nu toti avem aceleasi preferinte.
  Like fb giorgiana turcu’
  Share https://www.facebook.com/giorgiana.turcu.3/posts/879281618822668

 21. Sunt de parere ca aspectul fizic are un impact semnificativ asupra noastra, atunci cand intalnim pentru prima data pe cel sau pe cea care poate va ajunge sa ne fie alaturi, fie pentru o scurta vreme sau una mai indelungata. Dar, odata ce incepi sa-i cunosti calitatile, defectele si sufletul, acest lucru nu mai conteaza atat de mult in ecuatie, daca acel om te iubeste asa cum esti si tu il iubesti la randul tau asa cum este.
  Fb: Ilie Andreea
  Share: https://www.facebook.com/ilie.andreea.583/posts/969094176467273?pnref=story

 22. FB: Karina Vals (Karina Vs)
  Share: https://www.facebook.com/karina.vs.92/posts/854580351326728
  Cred ca uneori conteaza si aspectul fizic in complexa ecuatie a iubirii si spun acest lucru fara ipocrizie, deoarece pentru a fi „intretinuta” aceasta chimie a iubirii, sunt necesare toate „ingredientele” care sa o tina in echilibru si consider ca asa nu va fi nimeni intr-o postura „nefavorabila” in fata celuilalt.

 23. Aspectul fizic conteaza mult in ziua de azi , dar oameni cu suflet cu adevarat frumos trec peste aspectul fizic indragind sufletul celui de langa … si nu exteriorul .
  Degeaba ai un chip frumos langa tine daca comportamentul lasa de dorit .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.