Precomandă acum Grey de la Diverta și primești 15% reducere și transport gratuit

Cu entuziasm te anunțăm de apariția unui nou bestseller marca Fifty Shades of Grey – Grey, povestea trăită de Anastasia și Christian din perspectiva personajului masculin!

Fii primul care priveşte lumea din Cincizeci de Umbre ale lui Grey prin ochii lui Christian!

PRECOMANDĂ ACUM

Grey-Diverta (1)

E rândul lui Christian să vorbească: dezvăluindu-ne gândurile şi visele lui. E L James ne oferă o perspectiva nouă asupra poveştii de dragoste care a încântat milioane de cititori din întreaga lume.

Christian Grey controlează totul în jurul său; lumea lui este ordonată, disciplinată şi pustie – până în ziua în care Anastasia Steele îşi face apariţia în biroul său: un vârtej de forme atrăgătoare şi o coamă rebelă de păr negru. Christian încearcă s-o uite, dar devine subjugate de un torent de emoţii pe care nu le poate înţelege şi cărora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodată, timidă şi naivă Ana pare să vadă dincolo de omul de afaceri genial şi de stilul său de viaţă luxos până în adâncul inimii sale rănite şi reci.

Relaţia lui cu Ana va alunga oare coşmarurile din copilărie care-l bântuie în fiecare noapte?

Sau dorinţele sale sexuale întunecate, nevoia excesivă de control şi dispreţul faţă de sine care-i umplu sufletul o vor alungă pe această faţă şi vor distruge speranţa fragilă pe care ea i-o oferă?

După ce a lucrat douăzeci şi cinci de ani în televiziune, E L James a hotărât să-şi urmeze visul din copilărie, acela de a scrie poveşti de care oamenii să se îndrăgostească. Rezultatul a fost senzualul romance “Cincizeci de umbre ale lui Grey” şi cele două continuări ale sale, “Cincizeci de umbre întunecate” şi “Cincizeci de umbre descătuşate”, o trilogie care a înregistrat vânzări de peste 125 milioane de exemplare şi a fost tradusă în 52 de limbi.

În 2012 E L James a apărut în seria Barbarei Walters, “Ten Most Fascinating People of the Year”, în lista “Most Influential People in the World” a publicaţiei Time şi a fost numită “Person of the Year” de Publishers Weekly. “Cincizeci de umbre ale lui Grey” a rămas pe lista de bestsellers New York Times 133 de săptămâni consecutive, iar în 2015 adaptarea cinematografică – în realizarea căreia E L James s-a impicat – a doborât toate recordurile de box office pentru Universal Pictures.

Cu peste 125 de milioane de copii vândute de la apariția primului volum, și o ecranizare, deși controversată, cu vânzări de peste 500 de milioane de dolari, autoarea E.L. James a hotărât să satisfacă una dintre cele mai mari dorințe ale fanilor seriei – reluarea poveștii de dragoste a celor doi din perspectiva lui Christian.

Cu un stil mai întunecat și mult mai serios, adaptat la personalitate a miliardarului, Grey a fost vândut în peste 1 milion de exemplare în prima săptămână de lansare a volumului în limba engleză, iar la sfârșitul lunii va fi disponibil și în limba română!

Vrei să fii primul care citește noua carte a seriei? Precomandă Grey de la Diverta și primești 15% reducere și transport gratuit! Volumul îți va fi livrat pe 30 septembrie!

Precomandă cartea aici

Diverta

Review overview
4
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.