Cuceritorul de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

Cuceritorul de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

Primul volum al seriei „Clanul Cameron“

Vineri-14.07.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

  Lady Jolene Gerard nu mai are timp – cu fiecare moment în care mai zăbovește între zidurile castelului Drumwich viața ei este în pericol. Singura șansă de scăpare este prizonierul înlănțuit în temnițele castelului, un scoțian care, în schimbul eliberării alături de tovarășii lui, este de acord să o ajute pe Jolene și pe micul ei nepot să evadeze din cursa mortală întinsă de criminalul ei văr. Urmărită de dușmanii deciși să nu îi cruțe viața, Jolene este pregătită să lupte pentru a se apăra. Dar nu este pregătită să își piardă inima în brațele lui Sigimor Cameron, un bărbat dur ca o stâncă.

   Sigimor a ajuns prea târziu să îl salveze pe englezul față de care avea o datorie de sânge – dar nu prea târziu să îi fie de ajutor încântătoarei lui surori. Șocat de dorința pe care o simte pentru această englezoaică neînfricată, atât de diferită de idealul lui de frumusețe feminină, Sigimor face tot posibilul să îi aducă pe toți în siguranța propriului castel. În timp ce dorința crește tot mai mult între ei, secretul pe care tânjesc să îl împărtășească rămâne ascuns într-o încleștare a mândriei și a încăpățânării. Când însă salvarea lui Jolene nu îi lasă lui Sigimor altă opțiune decât să o ia de soție, acest târg născut din pasiune nu poate fi sigilat decât de pecetea iubirii adevărate.

  Sursa Cărţi Romantice

Hannah Howell  Born in New England, Hannah Howell’s maternal family has been in this country since 1630. Her father’s side of the family is half Nova Scotian and half English. It was on a trip to England to meet her relatives that Hannah met her husband-to-be. She bought him a drink in a pub and the rest is history. They have been married for more than 38 years and have two sons and several grandchildren. Her hobbies include caring for her five cats, gardening, crocheting, and playing the piano. 

  Howells’ first book was published in 1988. After 10 years of writing western, English and Scottish historical romances, she has focused on developing the stories of the Scottish Murray clan and plans to write one every year.

She has also used the following pseudonyms: Anna Jennet, Sarah Dustin and Sandra Dustin-Goodreads

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018
Recenzii-Prezentări Colecţia Cărţi RomanticeCuceritorul de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.