Cum să (nu) mă vezi de Sharon Huss Roat-Editura Trei-prezentare

Cum să (nu) mă vezi de Sharon Huss Roat-Editura Trei-prezentare

Număr pagini: 384

Titlul original: How to Disappear

Limba originală: engleză

Traducere de: Ana Dragomirescu

Anul apariţiei: 2018

Nu pot fi văzută decât dacă ascund cine sunt cu adevărat.

  Vicky Decker și-a perfecționat arta de a trece neobservată, străbătând culoarele liceului fără să atragă atenția nimănui altcuiva în afară de prietena ei cea mai bună, Jenna. Dar când Jenna se mută, izolarea lui Vicky devine insuportabilă.
Așa că se hotărăște să-și inventeze o viață socială: descarcă fotografii de-ale altora și, după ce își adaugă imaginea în ele cu ajutorul Photoshop-ului, le postează pe contul ei de Instagram — ViCurioasa. Obține rapid mulți followeri, așa că hotărăște să facă și mai multe astfel de fotografii. Pe măsură ce numărul followerilor crește, își dă seama că își poate crea o viață întreagă fără ca măcar să iasă din camera ei. Dar, în același timp, înțelege că sunt mulți oameni care se simt la fel — #singuri și #ignorați în viața reală.

Ca să-i ajute nu doar pe ei, ci și pe ea însăși, Vicky trebuie să-și înfrunte frica de a fi „văzută“, pentru că numai așa poate ieși din lumea artificială pe care și-a creat-o și să aducă magia ViCurioasei în viața reală.

  “Cum să (nu) mă vezi spune o poveste care îi va înduioșa pe toți cei care și-au dorit să fie altcineva, care s-au simțit singuri într-o cameră plină de oameni sau care au simțit că sunt lăsați pe dinafară.“ – Jeff Zentner 

“Sharon Huss Roat explorează impulsul de a-ți confecționa o personalitate digitală îmbunătățită și disperarea celor care caută să-și facă noi cunoștințe cu ajutorul rețelelor de socializare.” – Booklist

“Excepțional construită. Minunat scrisă. Absolut perfectă.” – Marci Lyn Curtis

  Sharon Huss Roat a crescut în Lancaster Couny, statul Pennsylvania, iar acum locuiește în Delaware cu cei doi copii ai ei. A lucrat în relații publice timp de douăzeci de ani înainte să se hotărască ce vrea să facă cu adevărat când va fi mare :). Înainte de Cum să nu mă vezi, a mai publicat romanul Between the Notes. Puteți afla mai multe despre ea pe www.sharonroat.com și o puteți urmări atât pe Twitter: @sharonwrote, cât și pe Instagram: @sharonhussroat.

Sursa foto si text-Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Apariţii Cărţi

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.