Curtezana, de Vera Cowie-Editura Elis

Editura: Elis

Număr pagini: 464

Roman de dragoste

An apariţie : 1995

mini prezentare

    Ziua, Nell Jordan este o femeie oarecare: o secretară frumoasă şi tăcută, dintr-un birou de pe Harley Street. Noaptea, Cleo Mondaine este o curtezană de o frumuseţe răpitoare, a cărei senzualitate a propulsat-o în topul celor mai pricepute şi elegante femei din branşă. Când află că unul dintre cei mai bogaţi şi puternici clienţi ai săi este un cap al Mafiei ce-i distrusese copilăria, familia şi viaţa, ea renunţă atât la dubla identitate, cât şi la proaspăt descoperita dragoste, pentru a dezvălui adevărul.

,,Scopul vieţii este de a fi trăită şi a trăi înseamnă să fii conştient de tot ceea ce există: să fii fericit, să te îmbeţi, să te laşi cuprins de seninătate, să te bucuri de această lume încântătoare!”-Henry Miller în Curtezana de Vera Cowie 

Carte poate fi achiziţionată din  anticariate.

 

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

8 COMMENTS

  1. Interesant. Nu mă dau în vânt după copertă, dar încerc să nu judec romanul după ea. :))

  2. Am citit cartea. Mi-a fost daruita acum vreo 2-3 ani. 🙂 Mi-a placut mult si coperta, am admirat-o indeajuns. :))) O recomand. 😀

  3. Si eu am citit-o. Am fost destul de multumita de ea. I-am acordat nota 9. Unele pasaje nu m-au prea incantat, desi cartea in sine ne destainuie o poveste frumoasa, a carei accent consta un pic si in drama specifica cartilor cu subiect de genul .

  4. Am vazut cartea la un moment-dat, la un anticariat online, si am fost tentata sa o comand, dar nu eram foarte convinsa ca mi-ar placea. Prezentarea pare interesanta, deci poate o voi lua.

  5. Synopsisul e atragator. Coperta nu ma “ucide” nici pe mine dar pare o lectura interesanta din descriere.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.