Curtezana, de Vera Cowie-Editura Elis

Editura: Elis

Număr pagini: 464

Roman de dragoste

An apariţie : 1995

mini prezentare

    Ziua, Nell Jordan este o femeie oarecare: o secretară frumoasă şi tăcută, dintr-un birou de pe Harley Street. Noaptea, Cleo Mondaine este o curtezană de o frumuseţe răpitoare, a cărei senzualitate a propulsat-o în topul celor mai pricepute şi elegante femei din branşă. Când află că unul dintre cei mai bogaţi şi puternici clienţi ai săi este un cap al Mafiei ce-i distrusese copilăria, familia şi viaţa, ea renunţă atât la dubla identitate, cât şi la proaspăt descoperita dragoste, pentru a dezvălui adevărul.

,,Scopul vieţii este de a fi trăită şi a trăi înseamnă să fii conştient de tot ceea ce există: să fii fericit, să te îmbeţi, să te laşi cuprins de seninătate, să te bucuri de această lume încântătoare!”-Henry Miller în Curtezana de Vera Cowie 

Carte poate fi achiziţionată din  anticariate.

 

8 COMMENTS

  1. Interesant. Nu mă dau în vânt după copertă, dar încerc să nu judec romanul după ea. :))

  2. Am citit cartea. Mi-a fost daruita acum vreo 2-3 ani. 🙂 Mi-a placut mult si coperta, am admirat-o indeajuns. :))) O recomand. 😀

  3. Si eu am citit-o. Am fost destul de multumita de ea. I-am acordat nota 9. Unele pasaje nu m-au prea incantat, desi cartea in sine ne destainuie o poveste frumoasa, a carei accent consta un pic si in drama specifica cartilor cu subiect de genul .

  4. Am vazut cartea la un moment-dat, la un anticariat online, si am fost tentata sa o comand, dar nu eram foarte convinsa ca mi-ar placea. Prezentarea pare interesanta, deci poate o voi lua.

  5. Synopsisul e atragator. Coperta nu ma “ucide” nici pe mine dar pare o lectura interesanta din descriere.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.