O înţelegere scandaloasă de Joanna Shupe-Colecţia Iubiri de poveste

O înţelegere scandaloasă de Joanna Shupe – Colecţia Iubiri de poveste-prezentare

O înţelegere scandaloasă

Joanna Shupe

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Cei patru sute/The Four Hundred Series:  1.Un aranjament îndrăzneţ – A Daring Arrangement, 2. O înţelegere scandaloasă – A Scandalous Deal, 3. A Notorious Vow – Un an de căsnicie4. The Rogue of Fifth Avenue (2019)

   O înţelegere scandaloasă de Joanna Shupe- cărţi de dragoste

 Sâmbătă-13.10.2018- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

  Cu trei logodnici îngropați, Lady Eva Hyde și-a câștigat nedoritul renume de Lady Ghinionista.

   Când boala tatălui ei, un celebru arhitect, o forțează să traverse oceanul spre New York, este hotărâtă să demonstreze că este perfect capabilă să îi țină locul și să pună în practică proiectul pe care tot ea l-a creat.

  Cu siguranță întâlnirea neașteptată și plină de pasiune cu un necunoscut la bordul vasului nu poate să stea în calea visului ei. Dar ghinionul Evei lovește din nou când descoperă că străinul care a vrăjit-o este nimeni altul decât angajatorul ei.

  Fără tragere de inimă, Phillip Mansfield este de acord să îi permită aprigei Lady Eva să supravegheze construcția hotelului de lux cu care vrea să uimească New Yorkul – și în același timp jură să păstreze relația dintre ei la nivel strict profesional. Însă Eva se dovedește mult mai capabilă – și ademenitoare – decât și-a imaginat la început Phillip, așa că nu se poate stăpâni să nu pună la cale un plan pentru a o seduce.

  După o serie de „accidente” menite să o facă pe Lady Ghinionista să eșueze, Phillip vrea să facă totul pentru a o proteja – la nevoie chiar și o înțelegere scandaloasă…

„Se simţea îmbătată de el, mai mult decât de șampanie. Îi mușcă buza de jos, afundându-și dinţii în carnea lui. El gemu ca răspuns, un sunet primar, brut, care se potrivea cu felul cum se simţea ea în acel moment. Ca și cum voia să îi rupă hainele și să exploreze fiecare centimetru din el.”

„– Sărută-mă, Phillip Americanul.
El își aplecă încet capul, de parcă îi dădea timp să se răzgândească, dar ea doar își umezi buzele și așteptă. Buzele lui trecură blând peste ale ei o dată, apoi încă o dată. Apoi se întoarse spre ea și își băgă mâinile în părul ei. Gurile lor se deschiseră de parcă s-ar fi înţeles fără
vorbe și limba lui se împleti încet cu a ei. El controla ritmul de data asta, sărutul fiind lent, dar temeinic, de parcă o memora. O savura.”

„Nu se hotărâse încă dacă să continue să fie amanta lui era ceva inteligent sau prostesc. O uimea că el cumpărase o întreagă clădire pentru aventura lor, deși cheltuiala era cel mai probabil nesemnificativă pentru un bărbat cu averea lui. Apartamentele îţi dădeau sentimentul de ceva foarte scandalos, ceva foarte ilicit… și ea adora asta.”

Veți citi întreaga poveste în romanul O ÎNȚELEGERE SCANDALOASĂ de Joanna Shupe – volumul al doilea al seriei „Cei patru sute”. Disponibil de sâmbătă la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa Cărţi Romantice

 Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria Minciuni periculoase, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmată prin acordarea premiului Golden Heart de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Colecţia Iubiri de poveste

Seria Clubul Knickerbocker de Joanna Shupe-putere, pasiune și jocuri periculoase

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.