Cuvinte de dragoste - Sandra Brown - Colecția Cărți Romantice august 2020

Cuvinte de dragoste – Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice august 2020

Cuvinte de dragoste

Words of Silk

Sandra Brown – cărți

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice august 2020

oCartea Cuvinte de dragoste este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei.

  Viaţa lui Laney McLeod se schimbă pentru totdeauna când rămâne blocată într-un lift din Manhattan, în timpul unei pene de curent, alături de Deke Sargent, un avocat înstărit.

   După ce chipeșul bărbat o ajută să se calmeze în urma unei crize provocate de claustrofobie, cei doi ajung să petreacă o noapte pasională în apartamentul lui de lux. Șocată de propriul comportament iresponsabil, Laney dispare a doua zi de dimineață din viața lui, fiind sigură că nu îl va mai întâlni niciodată și că va uita acea aventură.

  Însă, după un timp, viața o surprinde din nou: află că în acea noapte a rămas însărcinată. Hotărăște să aducă pe lume copilul și să-l crească singură, dar după câteva luni are parte de un alt șoc – Deke reapare în viața ei, și pasiunea care i-a adus împreună se reaprinde în forță. Deși se teme că este doar o simplă distracție pe lunga listă de cuceriri ale acestui playboy răsfățat și încearcă să-l îndepărteze, Laney nu îi poate rezista.

   Însă vine și momentul când este nevoită să facă o alegere – să își alunge temerile din trecut ori să-l piardă pe Deke pentru totdeauna.

Colecția Cărți Romantice septembrie 2020

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți Romantice iulie 2020

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #romance #SandraBrown

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.