Dragostea din ochii tăi de Bella Andre - Colecția Cărți Romantice aprilie 2021

Dragostea din ochii tăi, de Bella Andre – Colecția Cărți Romantice aprilie 2021

Dragostea din ochii tăi

Bella Andre

Colecția Cărți Romantice aprilie 2021

Editura Lira/Litera

Dragostea din ochii tăi de Bella Andre romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 30.04.2021

  Chloe Peterson are o noapte proastă. Și, când mașina ei derapează de pe drumul umed direct într-un șanț, este convinsă că până şi tipul grozav care o salvează în toiul furtunii e prea bun ca să fie adevărat.
  Ca fotograf de succes care colindă prin toată lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase. Și consideră că viața lui este perfectă exact așa cum e – până în noaptea când o găsește pe Chloe pe marginea drumului, în Napa Valley. Chase știe din prima clipă că nu a mai cunoscut pe cineva atât de fermecător, dar își dă repede seama că tânăra are probleme mult mai mari decât mașina avariată ‒ căci Chloe a jurat să nu mai facă niciodată greșeala de a avea din nou încredere într-un bărbat. Dar, cu fiecare privire drăgăstoasă pe care i-o aruncă Chase și cu fiecare dulce mângâiere păcătoasă, nu se poate abține să nu se întrebe dacă nu cumva a întâlnit singura excepție.
  În curând, Chase este gata să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja. Dar oare Chloe o să-l lase să facă asta și o să dea șansa iubirii lor să înflorească?
Veț citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTEA DIN OCHII TĂI de Bella Andre, o nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Sullivan“.
  Bella Andre este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.
Roman disponibil la chioșcurile din toată țara de vineri, 30 aprilie!

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.