Pentru dragostea Cassandrei de Lisa Kleypas

Pentru dragostea Cassandrei, de Lisa Kleypas – Editura Miron – prezentare

Pentru dragostea Cassandrei

Chasing Cassandra

Lisa Kleypas

Editura Miron

Seria The Ravenels

Număr pagini: 375

An apariție: 2020

  Pentru dragostea Cassandrei de Lisa Kleypas love books.

Totul are un preț, crede el…
Tom Severin este un magnat cu afaceri în domeniul cailor ferate. Bogat și carismatic, puternic, își poate satisface orice dorința.
Ar fi simplu pentru el să-și găsească soția perfectă, dar din prima clipă când o vede pe Lady Cassandra Ravenel, este hotărât să o facă a lui. Frumoasă și foarte inteligentă Cassandra este și ea hotărâtă să se căsătorească din dragoste, numai că dragostea este singurul lucru pe care el nu-l poate oferi.
Totul, în afară de ea…
Severin este cel mai atrăgător și provocator bărbat pe care l-a cunoscut Cassandra în viață ei, chiar dacă inima lui este de gheață.
Când un nou dușman este pe cale să distrugă reputația Cassandrei, Tom Severin va începe să-și schimbe atitudinea față de ea, apărând-o cu toată ființa lui.
Și acum începe dragostea lor adevărată…

Carte disponibilă pe site-ul Editura Miron

Carte disponibilă pe site-ul Libris.ro

Seria The Ravenels de Lisa Kleypas-pasiune, indecizii și romantism

Seria The Ravenels este îmbietoare, romantică, amuzantă și abundă de pasiune. Acțiunea este atent plasată într-o societate în plină ascensiune în care rolul industriei joacă un rol important. Personajele principale sunt complexe, încăpățânate, luptătoare și dedicate propriilor principii. 

Seria Friday Harbor de Lisa Kleypas-magie, pasiuni și suflete pereche

   Un strop de magie, o doză de pasiune și doar un suflet pereche menit să te facă cea mai fericită. Seria Friday Harbor poartă cititorul pe meleaguri cunoscute oferind fiecărui personaj șansa de a-şi vindeca sufletul. Un trecut zbuciumat, o relație eșuată sau poate doar o alegere nefericită. Fiecare roman are magia lui în care fiecare face imposibilul posibil pentru a descoperi sufletul pereche. Nu-i un drum ușor, dar rezultatul merită fiecare clipă de căutare.

Seria Travis de Lisa Kleypas-dragoste, putere și voinţă

 Recenzii şi serii Lisa Kleypas

 

2 COMMENTS

  1. Îmi plac personajele care par de neclintit la început, pentru ca apoi să se topească sub aripa iubirii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.