Flacăra dintre noi – Penelope Douglas – Editura Epica – prezentare

Flacăra dintre noi – Penelope Douglas – Editura Epica – prezentare

Flacăra dintre noi - Penelope Douglas - Editura Epica

Flacăra dintre noi – Penelope Douglas – Editura Epica

Titlul: Flacăra dintre noi
Titlul original: Aflame
Anul 2019
Editura: Epica
Pagini: 528
Limba: Română

   A patra carte scrisă de Penelope Douglas și ultima din seria ,,Intimidare” cuprinde doua nuvele: Regăsire și Aproape niciodată. În Regăsire, Tatum Brandt are, în sfârșit, tot ce-și dorește. Este cu adevărat liberă să decidă totul asupra vieții ei. Cât au fost în liceu, Jared Trent a dat ordinele. El hotăra dacă ea trebuie să fie bucuroasă sau tristă, înfricoșată sau liberă. Era stăpân pe inima ei. Dar acum, este ea cu adevărat împlinită?

   Pentru că, în urmă cu doi ani, atunci când Jared a păsărit orașul, inima ei a încetat să bată, și nu exista decât un singur mod în care să se simtă din nou vie: la cursele de vineri seara, cu mașina pe pistă.

   În Aproape niciodată, facem cunoștință cu următoarea generație a familiei de pe Fall Away Lane…Quinn, mezina familiei Caruthers, are parte de dragostea superprotectoare a tatălui ei, Jason, și a celor trei frați mai mari, Jared, Madoc și Jaxon.

   Aflată sub permanenta lor supraveghere, descoperă că-i e aproape imposibil să-și desfacă aripile sau chiar să iasă cu un băiat. Iar când un prieten din copilărie, Lucas Morrow, cu câțiva ani mai mare, pune stăpânire pe inima ei, știe că va trebui să-i înfrunte pe toți. O relație cu un tânăr ca el — experimentat, sofisticat și important — i-ar fi ca și interzisă. Numai că Lucas a plecat din oraș cu ani în urmă și nu dă semne că s-ar întoarce.

Fragment din cartea „Flacăra dintre noi” de Penelope Douglas:

Partea pe care numai ea o umplea.

Nu mă simțeam în stare s-o văd fără s-o doresc. Sau fără să-mi doresc s-o urăsc.
– Jared? a zis mama, făcându-mă să-mi schimb expresia feţei.
– Da, am spus suspinând. Sunt aici.
– Ascultă-mă, mi-a zis pe un ton poruncitor. Aici nu e vorba despre motivul pentru care ai plecat. Aici e vorba despre sora ta. Numai la asta vreau să te gândești în clipa de față. Iartă-mă pentru că nu ți-am spus mai devreme, dar…
Și-a lăsat ochii în jos, părând să-și caute cuvintele.
– Eu nu știu niciodată ce e în mintea ta, Jared. Ești foarte introvertit și-am vrut să fim doar între patru ochi, ca să-ți pot da vestea personal. Totuși, tu nu ți-ai găsit niciodată timp ca să vii așa că am așteptat cât am putut.
Nu înțeleg de ce mă deranjează atât de mult faptul că mamei i-a fost greu să stea de vorbă cu mine. Bănuiesc că nu m-am gândit niciodată cu adevărat la asta, dar acum, când a adus vorba, mi-am dat seama că nu-mi făcea plăcere să știu că i-am provocat neliniște.
A tras adânc aer în piept și m-a privit, cu bunătate, dar și cu seriozitate.
– Avem nevoie de tine, mi-a zis cu o voce blanda. Madoc o să se joace cu ea cu toate jucăriile. Jax o să se caţăre pe munți, cu ea în cârcă. Tu însă o vei apăra. Vei avea grijă ca ea să nu pățească nimic. Nu te rog.Te anunț doar. Quinn Caruthers are nevoie de toți frații ei.
Nu m-am putut abține: am zâmbit.
Quinn Caruthers. Sora mea. Deja avea nume.
Și, da, ce naiba, sigur că aveam să fiu acolo pentru ea.
Am încuviințat dând din cap, drept răspuns.
– Bine, a zis ea, relaxându-se. Jax ți-a trimis biletul de avion prin e-mail.
Și, spunând asta, s-a deconectat.

 Seria Fall Away/Intimidare – Penelope Douglas – Adrenalină și suspans

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.