Legături întunecate - Elisabeth Naughton - Seria Casa păcatelor

Legături întunecate, de Elisabeth Naughton – Colecţia Cărţi Romantice

Legături întunecate

Undone

Elisabeth Naughton

Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Editura Lira/Litera

Seria Casa păcatelor – House of Sin Series: 1. Forbidden – Fructul interzis , 2. Deceived – Sclava iubirii, 3. Undone. 

   Legături întunecate – carte erotică

Cartea Legături întunecate, de Elizabeth Naughton apare vineri – 24.05. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Volumul care încheie trilogia „Casa păcatelor“, povestea de iubire incendiară și plină de suspans dintre Nathalie și Luc. Un roman captivant și plin de pasiune.

Unele uși nu au fost niciodată menite să fie deschise … 

   Îl iubesc. Este singurul adevăr care contează acum.

   Mi-am aruncat vechea viață și am cedat pe deplin dorințelor mele, la focul pe care numai el îl aprinde în mine. Și împreună, am găsit puterea și mântuirea unul în celălalt. Dar există forțe rele care mă vor vedea pentru totdeauna ca o amenințare ce trebuie să fie desființată.

   Am încredere că dragostea noastră poate rezista oricăror încercări, dar nu pot ignora umbrele crescânde care se ascund dincolo de ușa noastră. Pentru că, acum, înțeleg că acele umbre nu așteaptă să mă distrugă, așa cum mi-a fost odată teamă. Au venit pentru el. Să-l fure departe de mine pentru totdeauna. Și, în final și complet, îl va înghiți într-o lume sinistră. În întunericul inevitabil al Casei păcatului.

„Cu două săptămâni în urmă mergeam spre altar pe o potecă plină cu petale de trandafiri şi lumânări şi mă căsătoream cu bărbatul vieţii mele. Eram cea mai fericită.
Şi iată-mă pe punctul să-l pierd dacă nu îl făceam să îşi aducă aminte că doar noi contam pe lume. Nu era luna de miere pe care mi-o imaginasem. Totul era departe de cum crezusem că va fi.”

Ce-i trebuie lui era… Eu eram ce-i trebuia! Atingerea mea. Trupul meu. Vocea mea. Singura cale prin care reuşisem să ajung la el în trecut fusese să mă predau cu totul, să mă ofer lui fără restricţii, fără limite. Trebuia să cred că va funcţiona şi de data asta, cu toate că mă temeam că ceva se schimbase, că întunericul era la un pas de a-l învălui definitiv.

„Inima îmi bătea să-mi spargă pieptul. Nu eram nimic.
Nu aveam nimic să îi ofer, nici măcar o familie. Şi, cu toate astea, mă iubea. Încă mă iubea. Încă mă voia. Nu înţelegeam de ce, dar eram prea slab ca să mă împotrivesc.
Aveam nevoie de ea, de puterea şi de dragostea ei. Aveam nevoie să mă salveze. Să continue să mă salveze, aşa cum făcea din clipa în care ne-am cunoscut.”

El este ispita. Fructul interzis. O dorință căreia nu îi poţi rezista. 

   Natalie James își părăsește orașul natal pentru a merge în Manhattan, sperând să găsească răspunsuri legate de moartea celei mai bune prietene ale ei. În schimb, îl găsește pe Luciano Salvatici. Periculos și atrăgător, Luc radiază putere și căldură, dar îşi protejează secretele sinistre.

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Interviu cu autoarea Elisabeth Naughton

Foto Cărţi Romantice

13 COMMENTS

    • Despre asta este vorba in serie, desi multi au vazut totul ca pe ceva prea erotic si au strambat din nas.Dar…daca citesti fara sa fii superficial descoperi lucruri interesante _ despre un ritual, despre un fel de ordin, despre regulile impuse de cei din familia dominanta, despre mafie si tot ceea ce implica, despre puterea dragostei.Si… sunt multe de scris, desi…ma repet, multi trateaza superficial cartea si vad doar chestii de sex.

      • În sfârșit, cineva care vede mai mult decât este la suprafață. Nu știu ce au unii cititori de văd doar partea cu sexul, aia este doar bonus, ca să zic așa. Bine, nici bonus nu este exprimarea corectă, dar în lipsă de altceva e bun și așa. Și sunt multe cărți care au sex, dar sunt făcute după un plan psihologic sau o anumită temă sau un anumit subiect. Insa se vede doar ce este la suprafață. Eu am să o iau.

        • Chestia cu sexul este ceva ne arata ca in foarte multe cazuri dorinta poate sa iti intunece ratiunea si sa ajungi la concluzia ca inima bate mintea. Sunt multe chestii in seria asta in afara de partea intunecata a dorintei. Trafic de droguri, trafic de carne vie, santaje pentru putere pe plan international. Case ale mafie raspandite in lume, acestea avandu-si originile din timpuri stravechi, aliante pentru putere, casa dominanta si cu putere, cea din Italia in cazul de fata, si, da, nu in ultimul rand acele pisicute-sclave sexuale folosite pentru santaj in cele mai multe cazuri.E..si as continua asa pana maine.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.