Sclava iubirii - Elisabeth Naughton - Colecţia Cărţi Romantice

Sclava iubirii, de Elisabeth Naughton – Colecţia Cărţi Romantice aprilie 2019

Sclava iubirii

Deceived

Elisabeth Naughton

Colecţia Cărţi Romantice aprilie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Casa păcatelor – House of Sin Series: 1. Forbidden – Fructul interzis , 2. Deceived – Sclava iubirii, 3. Undone – Legături întunecate

   Sclava iubirii – Elisabeth Naughton – Seria Casa păcatelor

Cartea Sclava iubirii, de Elizabeth Naughton apare vineri – 19.04. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Cel de al doilea volum din seria ‘House of Sin’ îl pune pe Luc într-o poziție ingrată. Va fi forțat să facă totul pentru a-i apăra viața lui Natalie. Va face tot ce poate să o știe în siguranță, inclusiv să se însoare cu ea. Cei doi se înfruntă plini de pasiune și resentimente, fiecare zi pare un compromis dureros, în pofida atracției fatale dintre ei.

Unele uși nu au fost niciodată menite să fie deschise … 

   Am făcut o greşeală fatală. N-ar fi trebuit să văd niciodată în spatele ușilor, în lumea interzisă. Dar am făcut-o, iar acum sunt prizonieră. Prinsă în cursă – blocată de omul pe care credeam că îl iubesc. Omul în care, odată, am avut încredere. Omul pentru care, în ciuda minciunilor și a înșelăciunii, continui să mă rog. El îmi poate rezolva hotărârea cu cererea aspră, șoptită, și mă simt sclava dorinței. Și totuși, dacă vreau să supraviețuiesc, trebuie să găsesc o cale de a scăpa. Pentru că dacă nu o fac, mă tem că voi fi consumată de o lume umbroasă, care în cele din urmă mă va distruge. Pierdută pentru totdeauna în Casa păcatelor.

Inima îmi bătea cu putere. Sângele din vene se transformă într-un vuiet în urechi. M-am întins după el, sorbindu-l la fel cum bea apă un călător care dă peste o oază în deşert.

Simţeam în stomac un amestec de frică, nesiguranţă şi euforie. Da, îl doream. Da, voiam asta. Dar dintr-odată, tot ce se întâmpla nu avea nici o legătură cu mine. Era despre el şi demonii lui, şi pentru prima oară de când îl atinsesem în seara asta, mi-am dat seama că nu îmi spusese numele. Nu folosise alintul angioletto pe care îl şoptea de fiecare dată când eram aproape. Mă întrebam dacă acum mă vedea pe mine sau vedea o femeie din trecutul lui.

„– Ştiu că nu mă crezi acum, dar e adevărat. Te iubesc.
Mă strânse mai tare în braţe. Nu o să-i las să te atingă, îţi promit că o să te protejez. Eşti a mea. Eşti a mea şi eu sunt al tău şi nu o să-i las niciodată să te rănească. Te iubesc, draga mea Natalie. Îşi lipi buzele de zona sensibilă din spatele urechii. Te iubesc atât de mult. Te rog, dă-mi o şansă să-ţi demonstrez asta.”

El este ispita. Fructul interzis. O dorință căreia nu îi poţi rezista. 

   Natalie James își părăsește orașul natal pentru a merge în Manhattan, sperând să găsească răspunsuri legate de moartea celei mai bune prietene ale ei. În schimb, îl găsește pe Luciano Salvatici. Periculos și atrăgător, Luc radiază putere și căldură, dar îşi protejează secretele sinistre.

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Interviu în exclusivitate cu autoarea Elisabeth Naughton

17 COMMENTS

  1. Am citit primul volum, acum sa vad ce surprize vor fi in acesta, mai ales ca finalul a ramas suspendat.

  2. Eu.nu am reusit sa o cumpar iar in acest moment nu o gasesc in librari. Va rog sa imi spuneti unde o pot gasi. Am volumul 1 si 3 si imi doresc enorm de.mult 2. Multumesc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.