A OPTA POVESTE. NOUĂSPREZECE ANI MAI TÂRZIU.

Harry Potter și copilul blestemat, de J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne

PRECOMANDĂ PÂNĂ PE 30 SEPTEMBRIE 2016
Editura Arthur
Aparitie august 2016
A OPTA POVESTE. NOUĂSPREZECE ANI MAI TÂRZIU.

Bazată pe o nouă poveste originală de J.K. Rowling, John Tiffany şi Jack Thorne, Harry Potter şi copilul blestemat este o nouă piesă semnată de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter şi prima jucată oficial pe scenă. Premiera mondială a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum conține scenariul repetiției cu public și ne invită să luăm parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor şi familiei lui.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor.

În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

Sursa foto si text: Editura Arthur

8 COMMENTS

  1. Eu zic pas. Nu am citit nimic din aceasta serie. Nu ma atrage deloc. Ba chiar imi este „groaza” cand aud de Harry Potter 😛 .

  2. Seria „Harry Potter” este una pe care o voi purta mereu in suflet, am citit-o de cum a aparut si am fost fascinata de ea. Astept sa citesc si volumul acesta, insa am o oarecare retinere, deoarece simt ca ar putea fi o dezamagire. Mi-e teama ca deja e totul „tras de coada”, si ca nu se va incadra deloc in aceeasi categorie ca si primele 7 volume din serie. Dar, totusi, este vorba despre Harry Potter, nu? 😀

  3. Nu am citit nimic din aceasta serie, dar nu se stie niciodata cand o sa pot ajunge si la ea. 😀 In schimb, am vazut intreg filmul, cu toate partile lui, dar asta e cu ceva timp in urma, si nu mai tin mine exact actiunile, si de asta mi-ar folosi sa citesc toate cartile si apoi sa reiau filmul. Frumos! 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.