Surorile Spring - Anna Todd
Literaturapetocuri.ro Noutăţi editoriale Editura Trei

Surorile Spring, de Anna Todd – Editura Trei – prezentare

Surorile Spring

 Anna Todd

Editura Trei

Titlul original: The Spring Girls

Traducere de: Lorena Mihăieș

Anul apariţiei: 2019

Număr pagini: 448

De la autoarea seriei AFTER, #1 bestseller international și bestseller New York Times
Surorile Spring — Meg, Jo, Beth și Amy — trăiesc în baza militară din New Orleans. Deși au firi foarte diferite, cu un tată aflat în misiune în Irak și cu o mamă care pare să ascundă ceva, greutățile și te­merile lor sunt aceleași, toate străduindu-se să-și croiască un drum în viață.

   Sora cea mare, Meg, se va căsători cu un ofițer și va intra în lumea armatei, asemenea atâtor femei pe care le admiră. Beth, cea care duce greul în familie, se teme să plece de acasă, fiind convinsă că nu va afla niciodată care îi este adevărata identitate. În schimb, Jo nu vrea decât să plece: își dorește o viață la New York și o carieră în jurnalism, care s-o ajute să schimbe lumea. Amy, cea mai mică, le urmărește pe surorile ei și învață de la ele lecții esențiale despre viață.

  Plin de romantism, umor și dramatism, Surorile Spring, o reinterpretare modernă a Micuțelor doamne de Louisa May Alcott, transpune temele acestei povești clasice — dragostea, războiul, statutul social, adolescența și familia — în limbajul secolului XXI.

  Fanii loiali ai lui Todd, care au urmărit-o încă de când scria fanfiction pe Wattpad, vor fi de-a dreptul fascinați de Surorile SpringBOOKLIST

  Un roman captivant, care explorează relațiile dintre surori, prima iubire și pro­blemele adolescenței. Inspirându-se din povestea lui Alcott, Surorile Spring aduce un suflu nou și revigorant poveștii, plasând-o în realita­tea zilei de azi. PUBLISHER’S WEEKLY

Todd este cel mai mare fenomen literar al generației sale. COSMOPOLITAN

  Anna Todd este autoarea seriei AFTER, bestseller New York Times. A fost dintotdeauna o cititoare împătimită și a început să scrie pe Wattpad, AFTER devenind seria cea mai citită de pe această platformă. Ediția tipărită a apă­rut în 2014, a fost tradusă în peste 30 de limbi și s-a vândut în peste 8 milioane de exemplare în întreaga lume, ocupând pri­mul loc în topurile de vânzări din Italia, Germania, Franța și Spania. AFTER a stat la baza fil­mului cu același nume, produs de Paramount Pictures.

În prezent, Anna locuiește la Los Angeles, împreună cu soțul ei.

O găsiți la www.annatodd.com, pe Twitter la @imaginator1d, pe Instagram la @imaginator1d și pe Wattpad ca Imaginator1D.

   La Editura Trei au apărut toate romanele seriei AFTER: După ce ne-am întâlnit, După ce ne-am certat, După ce ne-am îndrăgostit, După ce am găsit fericirea și Înainte de noi, ambele volume din seria LANDON GIBSON — Nimic mai mult și Nimic mai puțin, precum și primul volum din seria STARS:Cele mai strălucitoare stele.

Editura Trei

Seria After de Anna Todd – un amalgam de sentimente

  Seria After poate fi contagioasă dacă te prinde de la bun început, dar poate fi și extrem de enervantă. Personajele și subiectul în sine au reușit să mă captiveze, dar în același timp să-mi trezească sentimente contradictorii. Este ca și cum ai mânca tort cu foarte multă ciocolată, dar să fii perfect conștient de valoarea lui calorică… dar ce poți face când nu te poți abține? Fie mergi mai departe și te gândești că poate diabetul îți bate la ușă, fie trăiești clipa și elimini gândurile negative. 🙂 Acum ce mai contează un kilogram în plus, plăcerea să fie prioritară. Este ideală pentru cei care preferă diversitatea și vor să citească tot ce se poartă. Dacă pe wattpad a făcut furori (aproximativ 1,2 miliarde de lecturi), ei bine, a reușit să stârnească aceeași isterie și când s-au publicat cărțile. Mili si Iasmy Literaturapetocuri

Noutăţi editoriale 

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.