Inocență pierdută - Elizabeth Hoyt

Inocență pierdută – Elizabeth Hoyt – Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Inocență pierdută

The Serpent Prince

Elizabeth Hoytrecenzii cărţi 

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Editura Lira/Litera

Princes Series

Cartea a apărut şi în colecţia Iubiri de poveste.

   Inocență pierdută – Elizabeth Hoyt historical romance.

Cartea Inocență pierdută, de Elizabeth Hoyt apare vineri – 2.08.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Când diavolul întâlnește un înger, acesta îl poate duce în răi sau în iad.

  Crescută la țară, Lucy Craddock-Hayes este foarte mulțumită de viața liniștită pe care o duce. Însă ziua în care, din întâmplare, dă peste trupul unui bărbat inconștient, un bărbat inconștient și complet dezbrăcat, va schimba pentru totdeauna acest lucru. Aproape ucis în bătaie de dușmanii săi, vicontele Simon Iddesleigh nu se poate gândi decât la răzbunare. Dar în perioada în care Lucy are grijă de el, Simon nu doar își recăpăta încet, încet sănătatea, dar ajunge să fie fascinat de onestitatea tinerei, și, în același timp, să fie cuprins de o dorință care amenință să-i mistuie pe amândoi.

   Fermecată de inteligența lui deosebită, de înfățișarea elegantă și de manierele alese, Lucy se îndrăgostește fulgerător. Dar, deși inocența ei este în siguranță, căci onoarea îl împiedică pe Simon să o seducă, viața lui Lucy este pusă în mare primejdie când setea lui de răzbunare îi aduce dușmanii în preajmă. Și, în timp ce Simon pornește o luptă din care trebuie să iasă învingător, Lucy începe propriul război pentru a-i salva sufletul, folosind singura armă pe care o are la dispoziție, dragostea ei.

 

 

,,Maiden Hill, Anglia Noiembrie 1760 Mortul de la picioarele Lucindei Craddock-Hayes arăta ca un zeu prăbușit. Apollo, sau mai degrabă Marte, vestitorul războiului, întruchipat ca om și căzut din cer pentru a fi descoperit de o fecioară în drum spre casă. Doar că zeii rareori sângerau. Sau mureau, că tot venise vorba.

   — Domnule Hedge, strigă Lucy peste umăr. Aruncă o privire pe drumeagul singuratic ce ducea din orășelul Maiden Hill la casa Craddock- Hayes. Părea a fi la fel ca în momentul descoperirii ei: pustiu, în afară de ea, de servitorul ei, care venea gâfâind din urmă, și de cadavrul ce zăcea în șanț. Cerul era apăsător, de un cenușiu iernatic. Lumina începuse deja să scadă, deși nu era nici ora cinci după-amiază. Drumul, tăcut și rece, era mărginit de copaci fără frunze. Lucy se înfioră și își strânse mai tare șalul în jurul umerilor. Mortul era întins cu fața în jos, gol- pușcă și lovit peste tot. Liniile prelungi ale spatelui erau mânjite de o pată de sânge coborând de pe umărul drept. Mai jos avea șolduri zvelte, picioare musculoase și păroase, și labe osoase, surprinzător de elegante. Lucy clipi și își îndreptă din nou privirea spre fața lui. Chiar și mort era chipeș. Capul lui, întors într-o parte, dezvăluia un profil patrician: un nas lung, pomeți înalți și osoși și o gură mare. O sprânceană, arcuită peste ochiul închis, era tăiată de-a curmezișul de o cicatrice. Părul de culoare deschisă, tuns scurt, se întindea uniform pe craniu, în afară de locurile unde era năclăit cu sânge. Mâna stângă îi era întinsă peste cap, iar pe arătător se vedea o urmă în locul unde ar fi trebuit să se afle un inel. Ucigașii lui îl furaseră, probabil, împreună cu toate celelalte lucruri. În jurul corpului, noroiul era răscolit, iar lângă șoldul mortului era imprimată urma unui călcâi de cizmă. În rest, nu se vedea nici un indiciu despre cel care îl aruncase acolo ca pe un gunoi. Lucy simți lacrimi absurde înțepând-o în ochi. Era ceva în felul în care fusese abandonat acolo, gol-pușcă și umilit de ucigașii lui, care părea o insultă teribilă la adresa acelui bărbat. Era insuportabil de trist. „Prostuțo”, se mustră singură.”

Cartea a apărut şi în colecţia Iubiri de poveste.

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa foto Cărţi Romantice

4 COMMENTS

  1. Pare super super interesanta aceasta carte si chiar sunt in cautarea unei noi povești de acest gen, cu siguranță o voi cumpăra!! Abia astept sa o citesc!❤

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.