Vartejul pasiunilor de Victoria HoltVârtejul pasiunilor de Victoria Holt

Marţi, 08.03.2016 puteţi achiziţiona de la chioşcurile de ziare împreună cu ziarul Gazeta Sporturilor cartea Vârtejul pasiunilor de Victoria Holt + 1 roman surpriză.

Victoria Holt este considerată regina intrigilor romantice, desfăşurate în decoruri fascinante, exotice.
Eroinele sale şi-au făcut milioane de prieteni în întreagă lume, iar romanele ei, tipărite în zeci de milioane de exemplare, au devenit bestseller-uri de neuitat.

VÂRTEJUL PASIUNILOR

Philippa se hotărăşte să afle adevărul despre moartea aventuroasei sale surori Francine, victima a unui scandal celebru din înalta societate a ţării de unde fugise cu misterioasul ei iubit.
Prinsă într-o urzeala de intrigi politice şi amoroase, va fi atrasă însă, la rândul ei, într-o pasiune mistuitoare ce tinde să-i devină fatală…

Pret ziar + carte + roman surpriză – 14,99 lei

Cartea poate fi achiziţionată şi de pe elefant.ro

8 COMMENTS

  1. Nu am urmarit colectia. Eu nu prea am mai cumparat carti cu ziare/reviste decat daca stiu ca musai vreau sa am acea carte care apare, iar articolele voastre nu de putine ori m-au dat peste cap.. :))

  2. nu stiu ce-au facut la ziar dar la arad a fost azi cartea,probabil saptamina viitoare apare altceva

  3. Desi mi-ar placea sa descopar si romanul surpriza, o sa zic pas si eu. Am achizitionat o gramada de carti in ultima perioada si nici macar nu m-am apucat de ele.

  4. Mie mi se pare ca am vazut filmul. Nu stiu. Nu prea ma atrage povestea. Dar apreciez initiativa cu cartea surpriza.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.