Inima fetelor arde mai intens, de SHOBHA RAO - Storia Books

Inima fetelor arde mai intens, de SHOBHA RAO – Storia Books – noutăți editoriale

  Poornima și Savitha se lovesc de trei obstacole: sunt sărace, sunt ambițioase și sunt fete. După moartea mamei ei, Poornima întâlnește foarte puțină bunătate în viață. Ei îi revine sarcina de a avea grijă de frați până când tatăl ei îi găsește soț potrivit. Așa că, atunci când Savitha intră în gospodăria lor, Poornima e intrigată de fata aceasta veselă, care gândește pe cont propriu. Dintr-odată, satul lor din India nu mai pare chiar atât de sufocant de mic, iar Poornima începe să-și imagineze o viață dincolo de căsătoria aranjată. Dar în momentul în care un act de cruzime îngrozitor o forțează pe Savitha să plece, Poornima lasă în urmă tot ce îi era cunoscut pentru a-și găsi prietena.

  Călătoria o poartă prin cele mai întunecate unghere ale lumii interlope din India, de pe un continent pe altul și, în cele din urmă, într-un complex de apartamente din Seattle. Alternând perspectivele fetelor pe măsură ce se confruntă cu obstacole extrem de dificile, romanul lui Shobha Rao înfățișează două eroine care nu își pierd niciodată speranța ce arde înăuntrul lor.

  Un roman de debut electrizant, despre legătura extraordinară dintre două fete pe care împrejurările le-au despărțit, dar care se caută cu stăruință una pe cealaltă.

Storia Books

Noutăți editoriale

Inima fetelor arde mai intens, de SHOBHA RAO – Storia Books

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.