Interviu cu autoarea Lina Moacă

Interviu cu autoarea Lina Moacă – Ce-ai făcut în ultimii 4 ani?

În 2016 am demarat campania ,,promovăm autori români,, – recenzii și interviuri. Să vedem astăzi, după 4 ani ce au mai scris scriitorii noștri. O nouă rubrică pe Literatura pe tocuri. 

    Așa că am adresat câteva întrebări prietenilor noștri.

    Azi, Lina Moacă.

În 2016 când ne-am cunoscut și am stat la povești erai după primele cărți publicate.

Acum 4 ani mai târziu (deși eu te-am urmărit) vreau să le spunem cititorilor ce ai făcut în acest timp.

Arci: Ce planuri în plan personal sau profesional ți s-au împlinit (cărți traduse, concursuri, publicat afară, premii, înființare de editură).

  Lina: În primul rând vă mulțumesc pentru sprijinul și devotamentul dumneavoastră. Ultimii ani au fost încărcați de evenimente și momente speciale.  În plan profesional am publicat două romane, „Pași în trecut” și „Coroana de spini și stele”, deasemenea anul acesta cărțile mele au fost traduse în limba engleză, franceză, spaniolă și italiană. În cel personal am devenit mămică de gemeni.

Arci: Cea mai importantă realizare, să crească mari și sănatoși!

Arci: Ultima carte publicată?

Lina: Coroana de spini și stele.

Arci: Spune-ne câteva cuvinte despre ea.

   Lina: După cum indică și titlul „Coroana de spini și stele” este o carte care sărbătorește viața cu lacrimi și zâmbete, se mișcă în câmpul emoțional, ne conduce în sfera tragediilor și conflictelor personale, deschizând porți spre cer și infern. Și, desigur, mai este civilizația Atlantidei care mă bântuie de multă vreme. Interviu cu autoarea Lina Moacă

Arci: Cum a fost primită de către cititori?

  Lina: Foarte bine, tocmai de aceea mă străduiesc să public cât mai repede vol. 2. Primesc mesaje în mod constant de la cititorii tot mai nerăbdători să-i ridice Medeei de pe frunte coroana cu spini și să-i așeze pe cea împletită cu stele.

Arci: În  ultimii patru ani s-a schimbat ceva pe/în piața de carte? În bine, în mai puțin bine? 

  Lina: Fluxul vânzărilor îmi arată că piața de carte funcționează. Pot spune că-n ultimii ani am observat tot mai mulți oameni interesanți să citească și să promoveze autori români.

Arci: Ce urmează? Ce povești? Ce planuri? Ce vise?

  Lina: Am multe proiecte: traduceri, trei noi romane de publicat, o monografie de scris… Însă totul depinde de timpul meu liber care se pare că în ultimii ani a devenit inexistent.

Arci: Câteva cuvinte  pentru  cititorii și echipa Literatura pe tocuri.

  Lina: Vă mulțumesc mult pentru sprijin, oportunitate și interes! Sper să nu vă dezamăgesc și poveștile mele să vă ajungă mereu la suflet.

  Arci: Mulţumim, Lina Moacă si mult succes atât în viata privată cât și în cea profesională!Interviu cu autoarea Lina MoacăInterviu cu autoarea Lina Moacă

 Lina MoacăVerifică disponibilitatea cărților în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Diverta librărie.net şi cărtureşti

Interviuri autori români

recenzii cărți Lina Moacă

Interviu cu autoarea Lina Moacă – Ce-ai făcut în ultimii 4 ani?

 

***Arcidalia Ghenof(Arci)***Sunt o mamă şi o bunică împlinită, pe primul loc fiind întotdeauna familia. Îmi place muzica de calitate, îmi plac călătoriile (din păcate acum doar virtual), îmi place să-mi fac prieteni cu aceleaşi preocupări ca şi mine. Dar marea mea pasiune (aproape un drog) sunt cărţile, citesc orice gen, dar preferatele mele rămân thrillerele. Lecturile m-au ajutat întotdeauna să evadez din cotidian şi să trec peste toate greutăţile. Şi aşa, ca să închei un cerc, în adolescenţă am colaborat la o revistă, acum la un site care simt eu că mă reprezintă, chiar dacă de mult timp nu mai pot purta tocuri. Mă bucur să fac parte din echipa voastră! (mai întineresc şi eu puţin)

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.