O lady rebelă de Susan Elizabeth Phillips

O lady rebelă, de Susan Elizabeth Phillips – Colecția Cărți Romantice iunie 2020

O lady rebelă

Susan Elizabeth Phillips

Lady Be Good

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Editura Lira/Litera

Wynette, Texas Series – Seria Pasiuni texane: 1.Fancy Pants, 2. Lady Be Good, 3.First Lady, 4.What I Did for Love, 5.Call Me Irresistible, 6.The Great Escape

  O lady rebelă de Susan Elizabeth Phillips romance.

Cartea apare vineri – 19.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

 Volumul al doilea al seriei „Pasiuni texane“, după VINO ȘI SĂRUTĂ-MĂ.

O doamnă britanică

   Lady Emma Wells-Finch, directoarea școlii de fete St.Gertrude din Anglia, este o femeie aflată într-o misiune – are două săptămâni pentru a-și pierde reputația. Ajungând în Texas, cu fuste în jurul ei care zboară, umbrele îndreptate și frumoase care emit comenzi, știe că un singur lucru o va salva să nu piardă tot ceea ce îi este drag: dizgrația completă!

O canalie texană

   Kenny Traveller, jucător de renume mondial, a intrat în multe necazuri, iar acum este suspendat din sportul pe care îl iubește. Doar un lucru îi va restabili cariera: respectabilitate completă! Din nefericire, a fost șantajat de afurisita doamna Emma, ​​cu mintea ei unică, ce s-a apucat să viziteze împrejurimile, să  scormonească prin saloanele de tatuaje, dar și mai rău, mult mai rău.

Dragoste în stil american…totul

  Kenny, un renumit jucător de golf, care nu își poate permite un nou scandal, se întâlnește cu Lady Emma, o aristocrată hotărâtă să provoace numai probleme, pentru a scăpa de un pretendent nedorit. E imposibil ca ei doi să se îndrăgostească! Sau e… inevitabil?

,

,Parcă săruta petale de trandafir. Parcă mirosea a trandafiri. I se părea că femeia asta atât de fermă și agresivă avea cea mai dulce și delicată gură pe care o sărutase vreodată.”

„Sărutul deveni mai intens. Pasional. Emmei îi plăcea la nebunie. Nu crezuse că un sărut putea fi așa. Dar voia mai mult.”

Mai avea de stat un pic mai mult de o săptămână. Trebuia să-și amintească sieși cine era Kenny Traveler – un bărbat pentru senzații, pentru scandal, poate chiar pentru creat amintiri, dar în nici un caz pentru totdeauna. Oricât de mult ar fi însemnat pentru ea noaptea precedentă,
pentru el era doar un punct minuscul pe marele teren de golf al vieții sale.

Povești pline de întorsături de situație ori amuzante, în orice caz, pline de pasiune ne sunt oferite de Susan Elizabeth Phillips

Foto Cărți Romantice

   Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

  Cea mai bună serie: Seria Chicago Stars – o nebunie literară împărțită în mai multe volume, cu priză la public, atât în țară, cât și peste hotare. Chiar dacă personajele sunt menționate în mai multe cărți din serie, ele se pot citi individual, după cum mărturisește chiar autoarea pe site-ul oficial. Lăsați-vă cuceriți de atenția cu care tratează subiectele, dar și modul subtil cu care își modelează personajele pas cu pas. Atenție!!! Avem un singur avertisment pentru voi: Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips creează dependență! 

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice

#cărţiromantice #SusanElizabethPhillips #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.