Jurnalul unui Adam | Vol.1 | Bogdan Marcu | Literaturapetocuri.ro

Jurnalul unui Adam – Vol. 1 de

Bogdan Marcu

Jurnalul unui Adam

Număr pagini: 252

An apariţie: 2017

Autor: Bogdan Marcu

Editura Bookzone

  Jurnalul unui Adam – romanul comandat în peste 100000 de exemplare, devenind astfel bestseller național. Volumul I reprezintă primele interacțiuni ale bărbatului, personalizat de Adam, cu femeile din jurul său, în perioada liceului. Pe tot acest traseu ce se rezumă, pentru moment, la prima iubire, primele partide de sex, primele dezamăgiri, atât Adam, cât și personajele feminine își vor trage propriile lecții ce stau la baza maturizării oricăruia dintre noi.

Ceea ce te determină să nu lași cartea din mână este realismul acesteia, limbajul deloc încărcat cu clișee pe care le auzim la fiecare colț, cu scenele de sex descrise în detaliu, dar și cu sentimentele explicate prin ochii unui bărbat.

   Primul volum al cărții mele, „Jurnalul unui Adam”, este o poveste despre un anume Adam (evident, nu?) și primele sale experiențe cu reprezentantele sexului frumos.

   Pe scurt, cartea este asemenea unui traseu, pe care cu toții (cel puțin, noi bărbații) îl știm: senzația primei îndrăgosteli – primele partide de sex – prima iubire – prima dată când înșelăm – primele regrete apăsătoare – primele lupte pentru a recuceri ceea ce sperăm să nu fi pierdut.

   Și, pentru că nu-i bine să trecem prin viață ca gâsca prin apă, desprindem niște lecții care ne vor ajuta pe drumul spre fericirea în doi.

   În cele 252 de pagini, am încercat să-ți ofer un plus de încredere, atât în tine, cât și în ceilalți din jurul tău. Și, nu în ultimul rând, am încercat, în linii fine, să te introduc în sexualitate, un subiect ce nu ar trebui să fie tabu pentru secolul XXI.

    Această carte, zic eu, este bună pentru femei, pentru a înțelege câtuși de puțin mintea bărbaților și bună pentru bărbați, pentru a nu mai repeta anumite greșeli.

Sursa foto şi text:  Editura Bookzone

Caută în librării continuarea acestei poveşti în volumul 2 – Jurnalul unui Adam – Bogdan Marcu

5 COMMENTS

  1. Pare interesanta 🙂 . Multumesc de recomandare. Daca o ia totusi cineva, astept o recenzie 😉 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.