Justiţia lui Cross de James Patterson

Justiţia lui Cross, de James Patterson – Editura Rao – prezentare

Justiţia lui Cross

James Patterson

Editura Rao

Nr. Pagini: 464

An apariţie 2019

   Justiţia lui Cross de James Patterson roman poliţist.

   Detectivul Alex Cross, fost agent în cadrul FBI, se implică în rezolvarea unor cazuri pe cât de diferite, pe atât de surprinzătoare.
După o absenţă de 35 de ani, Alex Cross revine în oraşul natal, Starksville, Carolina de Nord, alături de familia lui, pentru a participa la procesul în care vărul lui, Stefan, este acuzat de asasinarea unui adolescent. Deşi dovezile copleşitoare îl incriminează pe Stefan, Alex şi Bree, soţia lui, vor intra într-o cursă contra-cronometru pentru a găsi vinovatul.
Ce legătură există între aparentele sinucideri ale unor femei din lumea mondenă? Alex va pune cap la cap toate indiciile pentru a dezvălui secretul unui personaj diabolic.
Evenimentele se împletesc într-un mod neaşteptat, conducându-l pe Alex către o descoperire emoţionantă din trecutul pe care îl credea dat uitării.

Editura Rao

JAMES PATTERSON este un autor consacrat de bestselleruri la nivel mondial, bine-cunoscut pentru numărul mare de personaje de ficțiune care se mențin în memoria cititorilor din romanele în serie, cum ar fi: Alex Cross, Womens’s Murder Club, Michael Bennet, Maximum Ride, Middle School, I Funny și Jacky Ha-Ha. A scris şi ficţiune pentru adolescenţi, iar Seria Witch&Wizard, este una dintre ele. (Seria Vrăjitor şi vrăjitoare – Witch&Wizard ). El își dedică tot timpul scrisului și trăiește împreună cu familia în Florida.

Recenzii cărţi James Patterson

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.