Lansare „Studenta criminală” la Timișoara

Lansare „Studenta criminală” la Timișoara

  Joi 24.05.2018, am participat la o lansare absolut superbă. În ciuda vremii capricioase, ne-am adunat mai mulți iubitori de lectură la Bibliotech Cafe, la o cafea savuroasă și, să o cunoaștem pe autoarea Eugenia Crainic.

  Despre roman și autoare au vorbit : Prof. Dr. Sorin Pribac, prietenul din copilărie al Eugeniei și scriitorul, Directorul Editurii Mirador, Ioan Matiuț.

  Ascultând-o pe Jeni, am înțeles de ce Studenta criminală este un roman polițist bun. De ce personajele par atât de reale și de ce totul decurge atât de natural, de la început până la sfârșit.

  Viața ca reporter cu siguranță a adunat atât de multe povești reale, încât sunt convinsă ca autoarei nu-i ajunge doar o viață să le așeze între coperțile cărților pe care le va scrie în viitor.

  Am citit romanul fără a oferi un feedback. De ce?

  Ca cititor pasionat de genul polițist, sunt obișnuită cu o multitudine de informații documentate puse  frumos într-o poveste. Studenta criminală, deși pleacă de la o întâmplare adevărată, se presupune a fi un roman de ficțiune, dar Eugenia nu are o graniță între ficțiune și realitate, pentru că  totul pare incredibil de real. Cu siguranță fiecare moment a fost la un moment dat al unui om, atribuit acum unor personaje.  Un roman surprinzător .

  Îmi era dragă autoarea de când am cunoscut-o în mediul virtual, din postările pline de umor despre cotidian și nu numai. Acum, când am întâlnit-o personal, sunt convinsă că vom citi literatură de calitate și în continuare sub numele Eugeniei Crainic.

  Lansarea romanului ,,Studenta criminală” la Timișoara a adunat la un loc oameni pasionați de lectură. Iubitori ai cărților, și asta cred că e un lucru minunat!

  Prezentatorii evenimentului  ne-au spus povești frumoase despre autoare și despre nașterea romanului. Am aflat cât de mult iubește Eugenia literatura română și calitatea a ceea ce scrie. Mai mult, Jeni, iubește oamenii, e o persoană caldă și carismatică. 

La ceas de seară cu Eugenia Crainic, autoarea romanului polițist „Studenta criminală”
Pagina cărţii

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

***Vero Budea (Vero)***Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

8 COMMENTS

  1. La Craiova am ajuns doar din greșeală, când, în loc să merg spre București, am văzut brusc pe borne: Craiova, x kilometri. 🙂 Cred că trebuie să merg și țintit. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.