Lecții de dragoste pentru conte de Valerie Bowman

Lecții de dragoste pentru conte, de Valerie Bowman – Colecția Iubiri de poveste iulie 2022

Lecții de dragoste pentru conte

Valerie Bowman

Colecția Iubiri de poveste iulie 2022

Seria Clubul valeților

Editura Alma/Litera

Din 25.07.2022 – la toate punctele de difuzare a presei

EL NU ȘI-A DORIT NICIODATĂ UN TITLU
  Proaspăt revenit de pe câmpul de luptă, căpitanul David Ellsworth află vestea șocantă și nedorită că este noul conte de Elmwood. Chiar dacă David nu știa că era pretendent la un titlu, el și sora lui trebuie acum să navigheze prin apele anevoioase ale lumii bune din Londra. Știe să fie soldat, ofițer și frate, dar nu are nici o idee despre cum să fie conte. David va avea nevoie de ajutor, iar acesta vine de la femeia de o frumusețe răpitoare… care este răsfățata lumii pe care el o detestă.
EA NU ȘI-A DORIT NICIODATĂ UN SOȚ
  Sora mai mică a unui marchiz, Lady Annabelle Bellham se plimbă prin elegantele săli de bal cu ușurința unei leoaice care traversează jungla. Este cea mai alunecoasă frumusețe la fiecare bal, iar domnii pariază de multă vreme care va fi norocosul ce îi va câștiga în sfârșit mâna. Dar Annabelle nu are de gând să cadă pradă farmecelor unui bărbat. Știe ce distrugeri poate aduce o căsnicie și este hotărâtă să o evite o asemenea soartă.
  Pentru a-și păstra privilegile, tot ce trebuie să facă Annabelle este să-și petreacă nenumărate ore în compania unui fost soldat chipeș și visător… care o face să pună la îndoială fiecare regulă pe care și-o impune. Ea și David au în comun doar o pasiune înflăcărată și câteva sentimente mai mult decât incomode… poate fi de ajuns?
Veți citi întreaga poveste în romanul LECȚII DE DRAGOSTE PENTRU CONTE de Valerie Bowman, al cincilea volum al seriei „Clubul valeților“.
De luni, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 22,99 lei.

Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2022

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.