O pasiune de-o noapte de Valerie Bowman

O pasiune de-o noapte, de Valerie Bowman – Colecţia Iubiri de poveste

O pasiune de-o noapte

Kiss Me at Christmas

Valerie Bowman recenzii-prezentări

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Alma-Litera

Citeşte despre cărţile din Seria Mirese neastâmpărate

Seria Mirese neastâmpărate / Playful Brides1. The Unexpected Duchess – Ducesă din întâmplare, 2 .Accidental Countess – Contesă fără voie, 3. Unlikely Lady – Dincolo de rațiune, 4 The Irresistible Rogue – Un burlac irezistibil, 5. The Untamed Earl – Un conte neîmblânzit, 6. The Legendary Lord – Un lord legendar, 7. Never Trust a Pirate – Să n-ai încredere într-un pirat8. The Right Kind of Rogue – Libertinul meu preferat9. Un duce ca nimeni altul – A Duke Like No Other, 10. O pasiune de-o noapte – Kiss Me at Christmas, 11. No Other Duke But You 

   O pasiune de-o noapte de Valerie Bowman love books.

 Sâmbătă – 07.12.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul cu nr. 10 al seriei „Mirese neastâmpărate”.

O iubire neașteptată pe fundalul sărbătorilor de iarnă.

   O doamnă plină de viaţă, un bărbat cu o misiune nobilă şi o surpriză care i-ar putea aștepta sub vâsc…

   Detectivului de  pe Bow Street, Daffin Oakleaf,  nu îi place Crăciunul. Cântecele şi veselia de sărbători îi amintesc doar de o vreme întunecată. Când un prieten apropiat îl cheamă pentru ajutor, Daffin este fericit să îşi distragă atenţia de la aceasta sărbătoare.  Când află că frumoasa Lady Regina este cea în pericol, va deveni gardă de corp pentru femeia captivantă …

Regina are o misiune: să petrecă o noapte de pasiune în brațele unui domn. Considerată ca având standarde înalte, Regina a renunțat la căsătorie – dar asta nu înseamnă că dorește să îi fie refuzată experiența doamnelor căsătorite. Daffin i-a captat de multă vreme atenția … și când o amenințare îl cheamă de partea ei, scânteile dintre ele se aprind. Dar cum poate un bodyguard angajat să-și găsească drumul în inima nobilă a Reginei?

Personaje memorabile, senzualitate la cote maxime și mister!

Buzele lui erau ferme, dar se mișcară peste ale ei cu blândeţe. O trase în braţele lui, legănând-o aproape de trupul lui în timp ce se sărutau. Degetele ei urcară încet pe pieptul și pe gâtul lui și se împletiră în părul lui, ţinându-i capul nemișcat. Braţele lui o învăluiră, strângând-o în timp ce gura lui o devora pe a ei. Apoi mâna lui stângă coborî și îi atinse șoldul, și Regina crezu că avea să ia foc. Mâna lui rămase acolo, pe șoldul ei, fără să se miște, în timp ce se sărutară de parcă nu se aveau să se sature niciodată unul de altul.”

„Regina își ridică privirea spre ramura de vâsc atârnată deasupra capului ei. Daffin privi și el în sus, apoi din nou în jos, la ea, cu o expresie bănuitoare pe chip.
Era limpede că își închipuia că ea plănuise acest moment. Cu toate astea, ea nu avea de gând să îl lase să îi scape. Inspiră adânc, se uită în ochii lui și spuse:
– Sărută-mă. Este Crăciunul.”

„Ce-ai fi putut să-i spui unei femei care a văzut dincolo de zidul tău de apărare și direct în inima ta?
Un zâmbet viclean apăru pe buzele ei ispititoare.
– Acum sunt gata să îţi spun ce cadou mi-ar plăcea.
– Ce?
Dar Daffin știa deja ce dorea ea de la el. Un cadou pe care el nu ar fi trebuit să îl ofere, dar pe care nu se putea abţine să nu-l dorească.
– De data aceasta doresc mai mult decât un sărut din partea ta. Doresc să îmi spui ce simţi cu adevărat pentru mine.”

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Romanele de săptămâna viitoare sunt bune de citit în zilele friguroase ale începutului de decembrie şi ne vor introduce în atmosfera sărbătorilor de poveste!!

Foto Cărţi Romantice

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.