Legea lupilor de Leigh Bardugo - Editura Trei - noutăți editoriale

Legea lupilor, de Leigh Bardugo – Editura Trei – noutăți editoriale

Legea lupilor

Autor: Leigh Bardugo

Titlul original: Rule of Wolves

Traducere de: Alexandra Fusoi

Număr pagini: 642

Anul apariţiei: 2022

Partea a doua din seria Nikolai Lantsov

Continuarea volmului Regele cicatricilor

Lupii dau târcoale și zilele Ravkăi sunt numărate

Regele-demon. În timp ce uriașa armată fjerdană se pregătește să pornească o invazie, Nikolai Lantsov va invoca toată iscusința și tot farmecul pe care le posedă – chiar și pe monstrul dinăuntrul lui – pentru a câștiga această luptă. Dar o amenințare întunecată stă la pândă și nu poate fi alungată prin darul unui tânăr rege de a face imposibilul posibil.

  Vrăjitoarea Furtunii. Pentru Zoya Nazyalensky, războiul a însemnat foarte multe pierderi. Și-a văzut mama murind și dușmanul cel mai cumplit readus la viață. Cu niciun chip nu vrea să-și îngroape încă un prieten. Acum datoria o cheamă și Zoya trebuie să-și folosească puterile pentru a deveni arma de care are nevoie țara ei. Indiferent de preț.

  Regina îndoliată. Acționând sub acoperire, Nina Zenik riscă să fie descoperită și ucisă în timp ce poartă un război împotriva Fjerdei tocmai din capitala acesteia. Însă dorința sa de răzbunare ar putea însemna, pentru propria-i țară, să piardă șansa de a-și câștiga libertatea, iar pentru Nina să nu-și mai poată vindeca niciodată inima îndurerată.

  Regele. Generalul. Spionul. Împreună, trebuie să găsească o cale de a construi un viitor în aceste vremuri întunecate. Altminteri, vor fi nevoiți să asiste neputincioși la prăbușirea unei națiuni.

  Leigh Bardugo este autoarea romanului A noua casă, bestseller New York Times, și creatoarea Grishaverse (acum pe Netflix), care cuprinde trilogia Grisha, seria Banda celor șase ciori, seria Nikolai Lantsov, The Language of Thorns, The Lives of Saints. Povestirile ei au apărut în multe antologii, printre care The Best American Science Fiction and Fantasy. A crescut în California de Sud și a absolvit Universitatea Yale. În prezent, locuiește și scrie la Los Angeles.
La Editura Trei, au apărut: trilogia Grisha (Regatul umbrelor, Regatul furtunilor, Regatul luminilor), Banda celor șase ciori și continuarea sa, Răzbunarea ciorilor, Regele Cicatricilor (prima parte din seria Nikolai Lantsov), precum și A noua casă.
O puteţi urmări pe www.leighbardugo.com.

Editura Trei

Noutăți editoriale 2022

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.