Mai puternici impreuna

Mai puternici împreună de Katie McGarry-Editura Epica-prezentare

Titlul original: Take me on-vol. 4-Seria Destine la limită

Din luna septembrie în librării!

O PROVOCARE NEDREAPTĂ, O DRAGOSTE SFÂȘIETOARE

    Haley, campioană națională la kickboxing, renunță la pasiunea ei pentru artele marțiale mixte în urma unei întâmplări dureroase. Iubitul ei de la acea vreme a lovit-o, dar ea nu vrea să spună nimănui, de teamă că familia ei va lua măsuri. Așa că decide să stea departe de ringul de box și de băieții cărora le place lupta. 

   Dar într-o seară este atacată de doi tineri drogați. Totuși, nu ea încasează loviturile, ci un băiat de vârsta ei, complet necunoscut, care se aruncă în luptă pentru a o apăra.

   Numele lui e West. Câteva zile mai târziu, ea îl reîntâlnește la liceu, iar neplăcerile nu se lasă așteptate: stârnit de gelozie, fostul iubit al lui Haley, Matt, caută un mijloc radical de a se debarasa de acest rival. Îi lansează o provocare: peste două luni, să se întâlnească pentru o luptă în ringul de box.

   Haley e îngrozită, știe că împotriva lui Matt, membru al echipei de box thailandez, West n-are nicio șansă. Așa că decide să-l antreneze pe West Young, un băiat infatuat și impulsiv, întruchiparea a tot ceea ce ea și-a promis c-o să evite. West îi ascunde însă un mare secret: cine este el cu adevărat. Pentru el, Haley este șansa de a se mântui, așa că se încăpățânează să o ajute, să lupte pentru ea. Știe că nu-și poate schimba trecutul, dar poate va reuși să schimbe viitorul lui Haley.

  Împreună au convenit să-și mențină relația strict în limitele ringului. Dar între ei se creează legături surprinzătoare și atracția reciprocă le dă peste cap bunele intenții, făcându-i să-și înfrunte cele mai negre temeri și să descopere că merită să lupți pentru dragoste.


Nu rata celelalte romane din seria „Destine la limită”:
Destine la limită
Îndrăznește să iubești
Cu el pentru totdeauna


KATIE McGARRY este o autoare americană foarte îndrăgită de cititorii din România, cărțile ei, Destine la limită, Îndrăznește să iubești și Cu el pentru totdeauna, câștigându-și numeroși admiratori printre tineri și adolescenți. Cărțile ei sunt traduse în peste șaptesprezece limbi și vândute în zeci de mii de exemplare.

  „Îmi place să creionez personaje care se confruntă cu probleme grave, dar care pe parcurs descoperă că, oricât de grea este situația, există întotdeauna o urmă de speranță. Iubirea și speranța sunt cele mai puternice sentimente de pe pământ.” Katie McGarry

Sursa: Editura Epica Publishing House

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Mai puternici împreună de Katie McGarry

4 COMMENTS

  1. Fetelor, incep sa ma simt aiurea pentru ca trebuie sa ma repet: nici seria aceasta nu am inceput-o. Bine macar ca am cumparat cartile. Si cea de fata o am in vedere.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.