Totul pentru romantism de Mary Balogh - Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Totul pentru romantism, de Mary Balogh – Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Totul pentru romantism

Mary Balogh

Seria Westcott

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Editura Lira/Litera

Totul pentru romantism de Mary Balogh romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 22.10.2021

  Lady Jessica Archer își pierde tot interesul față de strălucirea și emoția romantismului atunci când verișoara ei și cea mai bună prietenă, Abigail Westcott, este respinsă de înalta societate după ce s-a descoperit că tatăl acesteia a fost bigam. Totuși, pentru că are 25 de ani și o fire practică, hotărăște că a sosit timpul pentru căsătorie. Cu toate că nu mai crede că va găsi adevărata iubire, este încă o tânără foarte interesantă pentru burlacii din aristocrație. La urma urmei, este sora lui Avery Archer, ducele de Netherby.
  Prin urmare, începe să-i cântărească pe numeroșii domni eligibili care o curtează. Dar când îl întâlnește pe misteriosul Gabriel Thorne, întors de curând în Anglia din Lumea Nouă ca să intre în posesia unei moșteniri la fel de misterioase, Jessica îl consideră complet nepotrivit… mai ales pentru că are îndrăzneala de a-și anunța, încă de la prima lor întâlnire, intenția de a se însura cu ea.
Totuși, când Jessica ghicește cine este cu adevărat Gabriel și își dă seama de sacrificiile pe care este dispus să le facă pentru a-i proteja pe cei care depind de el, nu se poate să nu se simtă atrasă de cauza lui – și, mai ales, de el.
  Veți citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU ROMANTISM de Mary Balogh, volumul cu nr. 7 al serie Westcott. De vineri, 22 octomnrie la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.