Seria Familia vikingilor Haardrad - Johanna Lindsey

Seria Familia vikingilor Haardrad – Johanna Lindsey

  Seria Familia vikingilor Haardrad – un carusel de emoții cu personaje care vor domina și ne vor enerva cu încăpățânarea lor. Tradiții, vikingi, iubiri pătimașe, momente incitante și pline de suspans. 

  Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de cărţi romance, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi.

Seria Familia vikingilor Haardrad – Johanna Lindsey

1. Fires of Winter – Flăcări și gheață – Editura Litera/Litera

Fires of Winter - Flăcări și gheață - Editura Litera/Litera

  Cartea Flăcări și gheață pune răbdarea la încercare, personajele sunt foarte încăpățânate, mândre, temperamentale și pătimașe. A fost plăcut să descopăr viața unor oameni care trăiesc în stil barbar, se luptă pentru putere și vor să domine prin forță. În ciuda aspectului lor tot timpul periculos, sunt oameni care au învățat să se adapteze și la nevoie știu să lase de la ei. Seria Familia vikingilor Haardrad – Johanna Lindsey

Niciodată supusă unui viking… pentru totdeauna stăpâna inimii lui

  Lady Brenna Carmarham, o tânără şi frumoasă celtă, a fost mereu mai preocupată de îndeletnicirile potrivite pentru un războinic, dorindu-şi să fie pentru tatăl ei fiul pe care acesta nu l-a avut. Însă este se dovedește neputincioasă când părintele ei încheie un pact cu un trib viking, prin care ea este promisă de soţie pentru fiul căpeteniei, în schimbul menţinerii păcii.

  Dar toate planurile sunt date peste cap când, în urma unui raid neaşteptat, Brenna este răpită şi dusă pe tărâmurile îngheţate ale vikingilor, ca sclavă pentru bărbatul căruia credea că îi va fi soţie. Brenna nu este femeia care să accepte fără crâcnire vitregiile sorţii, aşa că jură răzbunare şi promite că niciodată un stăpân barbar nu îi va supune inima mândră de celtă.

   Garrick Haardrad, puternicul fiu al căpeteniei vikinge, şi-a pierdut încrederea în femei şi în dragoste când cea care urma să-i devină soţie a ales căsătoria din interes în locul iubirii. Însă captiva celtă oferită de tatăl lui îi trezeşte sentimente pe care le credea dispărute pentru totdeauna. Garrick îşi promite să îmblânzească frumuseţea sălbatică, dar descoperă că propria lui inimă este cucerită de inteligenţa şi de mândria tinerei celte. Seria Familia vikingilor Haardrad – Johanna Lindsey

 Brenna şi Garrick trebuie să treacă prin focul suferinţei şi al îndoielilor, într-o încleştare a voinţelor de fier, înainte de a culege fructele unei iubiri pătimaşe care va depăşi toate barierele.

2. Hearts Aflame – Inimi aprinse – Editura Litera/Litera

Hearts Aflame - Inimi aprinse - Johanna Lindsey - Editura Litera/Litera

Când dragostea aprinde inimile, nimic nu poate sta în calea fericirii…

  Kristen Haardrad, superba fiică unui bogat negustor viking, își dorește să pornească într-o ultimă călătorie pe mare, în căutarea aventurii și a iubirii adevărate. Cum familia nu este de acord, cea mai bună idee pentru a-și îndeplini visul este să se strecoare pe furiș pe corabia fratelui său Selig. Ceea ce nu știe este că tinerii vikingi au pornit într-o expediție de jaf, iar raidul lor are un sfârșit tragic – câțiva sunt uciși, iar restul sunt făcuți sclavi de stăpânul pământurilor saxone, lordul Royce de Wyndhurst.

 Pentru Kristen, întâlnirea cu Lord Royce reprezintă, surprinzător, dragoste la prima vedere. Deși a făcut-o sclavă, Royce întruchipează bărbatul visurilor ei și, cu toate că tânjește să fugă de pe acele tărâmuri străine, pasiunea o face să prefere robia libertății.

  La rândul lui, Lord Royce este atras de frumoasa lui sclavă, însă experiențele cumplite pe care le-a avut în trecut cu vikingii îl fac să le poarte o ură nețărmurită. Kristen este dușmanul și totodată trofeul lui – și totuși Royce nu-și dorește nimic mai mult decât iubirea superbei lui prizoniere, căci își dă seama că numai ea îi poate alina suferințele sufletului chinuit. Dar mai întâi, Royce trebuie să câștige bătălia cu propria mândrie – iar asta se poate dovedi cea mai teribilă luptă dintre toate.

3. Surrender My Love – Sub asediul iubirii – Editura Litera/Litera

Surrender My Love - Sub asediul iubirii - Editura Litera/Litera

  Aflat într-o misiune, chipeșul viking Selig Haardrad este atacat de hoți și aproape că își pierde viața. Ajuns în cele din urmă la Gronwood ca să ceară ajutorul stăpânei ținutului, Lady Erika, este considerat spion și aruncat în temnițele castelului. Ba mai mult, aroganța lui o face pe Erika să pună să fie biciuit, iar ceea ce îl ține în viață, în ciuda durerii și a febrei care îi chinuie trupul, este un singur gând: răzbunarea!

  Curând roata destinului se întoarce: sora lui Selig, Kristen, vine să-i pledeze nevinovăția, sprijinită de o armată impresionantă, și, evident, iese învingătoare din această înfruntare. Acum este rândul lui Selig să o ia prizonieră pe Erika. El însă nu este interesat să îi plătească cu aceeași monedă și să-i facă vreun rău fizic, ci să înfrângă spiritul mândru al acestei „regine de gheață“, cucerind-o cu o armă care nu a dat niciodată greș: pasiunea. Ceea ce nu și-a imaginat este că propria inimă va ajunge să fie supusă de frumusețea Erikăi și de dorința aprinsă pentru superba daneză.

  La rândul ei, Lady Erika începe să-l descopere pe acest viking frumos ca un zeu și își dă seama că răzbunarea poate fi cu adevărat dulce când adevăratul învingător este dragostea.

 

   „Nu i-o ceruse, i-o poruncise. Știa diferența. Avea de ales? Dacă și-ar fi înfipt dintîi în coapsa de care era aproape lipită cu față, ar fi obținut eliberarea sau ar fi fost pur și simplu pedepsită și readusă în această poziție? Ar fi vrut să îl înjure și să îl certe violent. Voia cu adevărat să îl muște. Deci o voia în genunchi și era singura ei opțiune?
    Erika alese să se trântească în fund, direct între picioarele lui.
    Selig și Ivarr râseră amândoi cu poftă de curajul ei, surprinzând-o. Erika se așteptase să îi înfurie faptul că nu alesese nici una dintre opțiunile care i se oferiseră. Se așteptase să fie pusă în genunchi cu forța. Nu se așteptase ca ei să fie amuzați de sfidarea ei fățișă.
    Își încrucișă din nou brațele, acum că putea, și își aținti privirea împietrită asupra genunchiului stâng al lui Selig. O mână se așeză pe bărbia ei pentru a o ridica. Erika se scutură să scape de ea, însă se întoarse, mâna strângându-se exact atât cât să rămână acolo.
   Refuză să îi întâlnească privirea, țînându-și ochii coborâți. Astfel că putu vedea cealaltă mână întinzându-se după ceea ce mai rămăsese pe pat. Încremeni. Dar ultima cătușă se instală oricum în jurul gâtului ei.
    Selig îi lasă în pace bărbia, având nevoie de ambele mâini pentru a-i închide cătușa pe sub păr. Propriile ei mâini se ridicară într-o încercare disperată de a smulge cercul de fier. Însă încleștarea mâinilor lui pe cătușă era mai puternică decât a ei.
    Auzi țăcănitul de închidere, simți strânsoarea cătușei în jurul gâtului. Nu o sufocă, dar era ca și cum ar fi făcut-o, la câtă panică îi stârnea. Trase de ea în van acum. Selig o prinse de lanțul dintre mâini și îi trase cu grijă degetele deoparte.
    Erika ridică privirea spre el atunci. Complet în lanțuri, înfrântă, nu mai era o simplă prizonieră. Cătușa din jurul gâtului o declară sclavă.”

Haardrad Family Series

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Familia vikingilor Haardrad – Johanna Lindsey

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.