Totul pentru onoare de Mary Balogh

Totul pentru onoare, de Mary Balogh – Colecția Cărți Romantice ianuarie 2020

Totul pentru onoare

Mary Balogh

Someone to Honor

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Editura Lira/Litera

Citiți despre romanele din Seria Westcott

  Totul pentru onoare de Mary Balogh romance.

Cartea apare vineri – 31.01.2020 – la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Volumul nr. 6 al seriei „Familia Westcott“, după TOTUL PENTRU ÎNCREDERE, publicat în luna noiembrie.

   O eroină puternică și un erou care învață să-și aprecieze valoarea descoperă adevărată semnificație a iubirii.

   Abigail Westcott a crezut că toate speranțele și visurile ei se vor nărui, după ce tatăl ei a murit și a descoperit că părinții ei nu erau căsătoriți legal. Dar a început să se bucure de independența și de moștenirea ei, fără să mai țină cont de bârfele societății. Într-adevăr, a devenit destul de încrezătoare, datorită statutului de femeie singură înstărită, încât să-l batjocorească pe servitorul nepăsător care taie lemne afară, fără cămașă, în apropierea doamnelor.

   Numai că viața ei tihnită începe să se tulbure când intră în casa prietenului cel mai bun al fratelui ei, colonelul Gilbert Bennington. Amândoi au origini modeste, dar amândoi vor descoperi că onoarea este la fel de importantă pentru ei, ca și dragostea.

    Omul pe care l-a ironizat ea nu este un slujitor. El este Gilbert Bennington, locotenent-colonelul și ofițerul superior care l-a escortat pe fratele ei rănit Harry acasă, din războaiele cu Napoleon. El a venit să-și ajute prietenul și să se recupereze și îi este ușor să fie condescendent, în secret, din cauza propriilor sale umile începuturi.

   Dacă la început aceste două aparențe par să întruchipeze ceea ce celălalt disprețuiește la celălalt, în curând vor descoperi cât de greșite pot fi primele impresii. Căci în spatele apariției domnișoarei, odinioară grandioase, și a omului odată umil, sunt două persoane care împărtășesc ceea ce înseamnă adevărata onoare și cum doar cu ea se poate găsi iubirea.

Săruta delicat, cu buzele uşor depărtate care se mişcau peste ale ei, acoperindu-le, încălzindu-le, gustându-le, în vreme ce mâinile lui îi ţineau umerii, dar nu într-o strângere ca de menghină. Ar fi putut să se îndepărteze în orice clipă. Dar mâinile lui o ţineau destul de ferm încât să stea la mică distanţă de el. Cu toate astea, îi simţi sărutul cu întregul ei trup. Îl simţi în fiecare părticică a fiinţei, ca o căldură, o însufleţire, o dorinţă, ceva căruia îi fu imposibil să îi dea un nume.”

Era dulce – dulce de privit, dulce la gust şi dulce de iubit în pat. Numai că el îşi apăra emoţiile. Vâltoarea primei căsătorii le secase, iar pe el îl zăpăcise şi îl făcuse să fugă adânc înlăuntrul lui însuşi, unde îşi petrecuse cea mai parte din viaţă. Nu dorea să fie prea ataşat emoţional de Abigail şi spera ca nici ea să nu se ataşeze prea mult de el. Să aibă o căsnicie raţională, cu respect, loialitate, raport sexual decent şi oarecare afecţiune. Şi copii.
Să nu… Ah, nu, să nu se îndrăgostească!

Da, îl iubea. Bineînţeles că da. Era pur şi simplu o prostie să pretindă că nu era aşa. Era motivul pentru care se căsătorise cu el. Nu pentru că era îndrăgostită orbeşte, ci pentru că iubea persoana care era el. Şi îl cunoştea, chiar dacă i se confesase atât de puţin. Cunoştea bunătatea, statornicia şi blândeţea care aproape explodau din exteriorul de granit pe care îl arăta lumii.
Cunoştea visul de dragoste, familie şi cămin care îl ajutase în cea mai mare parte din viaţa lui.

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice

#marybalogh

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.