Titlu disponibil pentru precomanda.aduler

Linda tocmai a implinit 31 de ani si, in ochii celorlalti, are o viata perfecta – o casnicie exemplara, doi copii reusiti, o cariera de succes si o casa luxoasa in Geneva. De fapt, ea se afla la capatul puterilor, intr-atat o oboseste mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai cã intr-o zi il reintalneste pe Jacob, un fost coleg de care fusese indragostita in adolescenta, ajuns acum un om politic influent. in timpul interviului pe care acesta i-l acorda, in ziarista de succes se redesteapta o pasiune de mult uitata. Linda va incerca sa traiasca deplin aceasta iubire imposibila, si nu-si va gasi fericirea pana nu-si va explora fara teama abisurile sufletului.

„Un roman care combina teme delicate precum depresia, infidelitatea si rutina casniciei, presarate cu misticismul caracteristic acestui vrajitor al literelor.“ (O Globo Extra, Brazilia, 2014)

PAULO COELHO s-a nascut la Rio de Janeiro in 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cartile sale traduse in 80 de limbi si editate in peste 200 de tari atingand, pana in prezent, vanzari de peste 150 de milioane de exemplare in intreaga lume, iar in Romania, de peste un milion de exemplare.

Cartea este disponibila pentru precomanda pe Librex.ro

6 COMMENTS

  1. In sfarsit ajunge si la noi,o astept de cateva luni bune,yupiiiiiiiii alta carte de comandat locco_smiley_9

  2. NICI EU NU AM CITIT NIMIC DE ACEST AUTOR.VERO POATE NE SPUI TU CEVA DESPRE EL,STIU CA ITI PLACE AUTORUL.

  3. abia am citit-o asa ca impresiile sunt proaspete: prea multa scene sexuale, nu, de fapt prea explicite – chiar am intentionat sa o fac cadou unei doamne de 70 de ani, dar nu este cazul… idei sablon despre asa-zisele drame ale femeii moderne, putina psihologie, samanism si povesti biblice. cand citesc o carte de felul acesta, de obicei imi spun: daca as avea timp as scrie una mai buna.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.