Păcate ascunse de J.R. Ward - Colecția Cărți Romantice martie 2020

Păcate ascunse, de J.R. Ward – Colecția Cărți Romantice martie 2020

Păcate ascunse

The Angels Share

J.R. Ward

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Editura Lira/Litera

Seria Regilor Burbonului – The Bourbon Kings Series: 1.The Bourbon Kings – Dinastia , 2. The Angels’ Share – Păcate ascunse, 3. Devil’s Cut

  Păcate ascunse de J.R. Ward romantic suspence.

 20.03.2020

În vederea limitării riscului de îmbolnăvire cu noul virus, romanul nu va fi distribuit la chioșcuri, ci va putea fi comandat, la același preț ca și până acum (9,99lei), pe www.litera.ro  printr-un formular de comandă care va fi pus la dispoziția voastră de editura în zilele următoare. Transportul va fi GRATUIT oriunde în țară!

    Volumul al doilea al seriei „Regii burbonului“, după DINASTIA, publicat în luna noiembrie.

   # 1 New York Times, cel mai vândut autor J. R. Ward oferă cel de-al doilea roman din seria Bourbon Kings – o saga a unei dinastii sudice care se străduiește să mențină o fațadă a privilegiului și prosperității, în timp ce secretele și indiscrețiile îi amenință întemeierea.

  În Charlemont, Kentucky, familia Bradford este crème de la crème a înaltei societăți – la fel ca marca lor exclusivă de bourbon. Iar viața lor complicată și averea lor vastă sunt conduse de un personal discret, care inevitabil este implicat în treburile lor. Acest lucru este valabil mai ales acum, când sinuciderea aparentă a capului familiei începe să arate tot mai mult ca o crimă …

   Nimeni nu este mai presus de bănuieli – în special cel mai mare fiu al lui Bradford, Edward. Neînțelegerile dintre el și tatăl său erau cunoscute și este conștient de faptul că ar putea fi numit suspect. Pe măsură ce investigațiile aspura morții se intensifică, el își menține starea, fiind ocupat cu băutura, golind sticlă după sticlă – precum și cu fiica fostului său instructor de cai. Între timp, viitorul financiar al familiei se află în mâinile perfect îngrijite ale unei rivale de afaceri, o femeie care își dorește ca Edward să fie singur.

  Totul are consecințe; toată lumea are secrete. Și puțini pot fi de încredere. Apoi, chiar la un pas de a fi dat disparut, toți crezându-l pierdut pentru todeauna, se întoarce fiul risipitor. Maxwell Bradford a venit acasă. Dar este un salvator … sau cel mai rău dintre toți păcătoșii?

   Aparenta sinucidere a tatălui lor începe să semene cu o crimă și fiecare dintre fiii lui poate fi considerat suspect. Minciuni, secrete, dar și iubire, într-o poveste palpitantă.

„Avea să își amintească acel moment, își spuse. Acea clipă, senzația de a fi la un pas de înec, panica… acel moment minunat și însuflețit, cu persoana pe care o iubea, când amândoi erau vii și împreună, și singuri, sechestrați într-o intimitate pe care nimeni nu o putea atinge și pe care nimeni nu le-o putea lua. Avea să-șiamintească acea clipă, împreună cu tot ce se mai întâmplase în acea seară.”

„… majoritatea femeilor raționale nu s-ar fi complicat cu o persoană care avea

trecutul lui – nici măcar oportunistele.

Dar dragostea avea un mod ciudat de a-ți da încredere în persoana care te iubea. Iar, în viață, nimic nu era garantat, nici bogăția, nici sănătatea. La finalul zilei, trebuia să te lași să cazi, și cel mai bun loc unde puteai ateriza era în brațele unui bărbat.”

„Se uită la Lizzie și o văzu concentrată asupra lui, nu asupra cărților, ca și cum ar fi așteptat ca el să se uite în direcția ei. Și, când șopti un „Te iubesc“, nu putu decât să îi zâmbească și să se mire că, pentru un bărbat care crescuse cu o avere impresionantă, femeia pe care o alesese era cea care îi tot reamintea că banii nu contau.
Posesiunile materiale nu erau lucrul suprem. Mașina pe care o conduceai, casa în care trăiai și hainele pe care le purtai nu erau nimic decât cuvinte. Nu reprezentau comunicarea adevărată, cea care conta, ci erau simple conexiuni, importante, dar nu capitale.”

Colecția Cărți Romantice aprilie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #JRWard #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.