Să nu spui nimănui de Karen Rose

Să nu spui nimănui, de Karen Rose – Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Să nu spui nimănui

Don’t Tell

Karen Rose

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Editura Lira/Litera

Romantic Suspense Series

Să nu spui nimănui de Karen Rose romantic suspense.

Cartea apare vineri – 05.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

   Era un plan disperat. Dar Mary Grace Winters știa că singura șansă de salvare pentru ea și fiul ei de agresiunile unui soț polițist era să-și însceneze moartea. Acum tot ce a rămas din fosta ei viață se află pe fundul unui lac.

   Înarmată cu o nouă identitate – Caroline Stewart –, aflată într-un oraș nou, ea își găsește refugiul la sute de kilometri depărtare și aproape că uită coșmarul pe care l-a lăsat în trecut în urmă cu nouă ani. Ba chiar prinde curajul să dea o nouă șansă dragostei, care a apărut în viața ei sub chipul lui Max Hunter – un chipeș profesor de istorie și fost star NBA, un bărbat care însă poartă propriile traume fizice și emoționale.

  Dar pe măsură ce povestea lor de iubire prinde aripi, iar pasiunea dintre ei devine tot mai fierbinte, trecutul este gata să o prindă din urmă, amenințându-i pacea cu greu găsită și pe toți cei pe care îi iubește.
Asta dacă nu are curajul să ia viitorul în propriile mâini…

Karen Rose: Scriitoare americană de suspans romantic. Cartea “I’m Watching you”, a castigat in 2005 premiul RITA, pentru cel mai bun suspans romantic.

  Înainte de a-și începe cariera de scriitor a fost inginer chimist și profesor. Locuiește în Florida cu soțul și cei doi copii.

   “Die For Me”, a primit de asemenea Premiul Scriitorilor Romance din America, Premiul RITA în 2007 pentru cel mai bun suspans romantic și Gayle Wilson, premiul pentru Excelență.

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice

#cărţiromantice #KarenRose #literaturapetocuri

1 COMMENT

  1. Autoarea mea preferata, scrie impecabil si nu lasa evenimentele la voia intamplarii. Abia astept sa citesc cartea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.