Dinastia de J. R. Ward

Dinastia, de J. R. Ward – Colecţia Cărţi Romantice – Seria Regilor Bourbon

Dinastia

The Bourbon Kings

J. R. Ward – recenzii

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Editura Lira/Litera

The Bourbon Kings Series: 1.The Bourbon Kings, 2. The Angels’ Share, 3. Devil’s Cut

  Dinastia de J. R. Ward romance istoric.

Cartea Dinastia, de J. R. Ward  apare vineri – 22.11.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Primul volum din seria ,,Regilor Bourbon” urmărește destinul lui Lizzie King, fiica grădinarului șef al familiei Bradford. Condiția ei socială nu i-ar fi permis niciodată să se apropie de vlăstarele Bradford și nici ea nu se aștepta să se îndrăgostească iremediabil de Tulane. Aproape că își distruge viața și intră într-o lume unde numai cei puternici și lipsiți de scrupule pot supraviețui.

   Tulane, fiul risipitor al bogatei familii Bradford, se întoarce acasă, aducând cu el și secretele din trecut.

   Timp de generații, familia Bradford a purtat mantaua regilor din capitala burbonă a lumii. Bogăția lor susținută le-a oferit prestigiu și privilegiu – precum și o diviziune de clasă câștigată cu greu pe moșia lor, Easterly.

   La etaj, o dinastie care, după toate aparențele, joacă după regulile norocului și al bunului gust. La parter, personalul care lucrează neobosit pentru întreținerea faţadei impecabilei Bradford. Și niciodată cele două nu se vor întâlni.

   Pentru Lizzie King iubirea pentru Tulane, fiul risipitor al dinastiei bourbonice, nu a fost ceva care să îşi dorească, a venit pur şi simplu. stiind că şansele ei sunt egale cu zero, că un nobil nu se uită la o servitoare, că nu este importantă pentru el, timpul a demonstrat ca instinctele ei aveau dreptate.

   Acum, după doi ani de stat departe, Tulane vine în sfârșit din nou acasă, aducând cu el și secretele din trecut. Nimeni nu va fi lăsat nemarcat: nici frumoasa și nemiloasa soție a lui Tulane; nici fratele său mai mare, a cărui amărăciune și răutate nu cunosc limite; și mai ales nu patriarhul Bradford, un bărbat cu puține moravuri, mai puține scrupule și multe, multe secrete groaznice. Pe măsură ce tensiunile familiale – profesionale și intime se aprind, Easterly și toți locuitorii săi sunt aruncați în vârtejul unor transformări irevocabile unde numai viclenia va supraviețui.

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.