Paradis de împrumut de Christina Lauren

Paradis de împrumut, de Christina Lauren – Editura Trei – prezentare

Paradis de împrumut 

Autor: Christina Lauren

Editura Trei

Număr pagini: 384

Titlul original: THE UNHONEYMOONERS

Traducere de: Loredana Voicilă

Anul apariţiei: 2020

Colecția Eroscop

  Olive a fost toată viața ei o ghinionistă: în carieră și în dragoste.
În schimb, Ami, sora ei geamănă, e probabil cea mai norocoasă fată din lume. Și-a plătit nunta câștigând o serie de concursuri pe internet. Din nefericire pentru Olive, singurul lucru mai rău decât ghinionul constant e că la nunta surorii este obligată să stea cu dușmanul ei de
moarte, Ethan Thomas.

  Soarta o provoacă în continuare: toți nuntașii fac intoxicație alimentară, în afară de Olive și Ethan… care sunt trimiși în locul mirilor în luna de miere în Hawaii.
Cei doi pornesc spre paradis, hotărâți să se evite cu orice preț pentru a se bucura de vacanța gratis. Vor trebui să pretindă că sunt un cuplu proaspăt căsătorit și că se iubesc nebunește. Olive e convinsă că nu există ghinion mai mare, dar n-o deranjează să se prefacă. Mai mult, cu cât pretinde că e cea mai norocoasă femeie de pe pământ, cu atât i se pare că așa este.

Emoționant și amuzant, acest romance ne arată că cele mai bune lucruri în viață sunt all-inclusive și gratis.” – Kirkus Reviews

Christina Lauren îmbină genial temele comediei romantice într-o poveste delicioasă, de un umor nebun.” – Publishers Weekly

O lectură incendiară pentru o vară fierbinte!” – Library Journal

Un amestec încântător de romance și comedie.” – The New York Times Book Review

   Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard și au scris împreună paisprezece romane ce au ajuns în topul New York Times. Cărțile lor au fost traduse în peste 30 de limbi.
La Editura Trei, din seria Beautiful Bastard, au apărut Ticălosul seducător, Străinul seducător, Expertul seducător și Un secret minunat.
Află mai multe informații pe ChristinaLaurenBooks.com, @ChristinaLauren pe Instagram sau @ChristinaLauren pe Twitter.

Editura Trei

Seria Ticălosul seducător de Christina Lauren – emoții puternice, scene fierbinți 

Seria Ticălosul seducător – un amalgam de emoții, scene fierbinți construite cu măiestrie.  Personaje indecise, încăpățânate și dornice să se impună prin maratonul momentelor incitante încărcate de erotism. Lăsați prejudecățile și descoperiți o serie lipsită de inhibiții.

Noutăți editoriale

Cărți erotice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.