Lista carti erotice III

Lista carti erotice III

Lista carti erotice III | Carti de citit | Literaturapetocuri.ro

Listă cărți erotice III

Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze de Belle de Jour

Lista carti erotice III> „Nu refuza niciodată plăcerea doar pentru că îţi este frică de ceea ce ar putea spune ceilalţi despre tine.” Belle de Jouraventurile-intime-ale-unei-prostituate-de-lux-londoneze

Nimeni nu ştie cine este în realitate Belle de Jour.
Se pare însă că în spatele acestui nume se ascunde o persoană erudită, care trăieşte la Londra şi care a ales să practice meseria de prostituată de lux. La început, pentru bani. Apoi, din plăcere.
Jurnalul ei, apărut online, a fost recompensat cu The Guardian Weblog Award, înainte de a fi publicat sub formă de carte şi de a fi vândut în peste douăzeci şi cinci de ţări.
Șocantă, cu accente de umor şi categoric provocatoare, cartea Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze oferă în acelaşi timp o lectură erotică picantă, o confesiune inedită şi o perspectiva dura asupra comerţului sexual de lux practicat în zilele noastre.
Încă de la apariţie, cartea misterioasei autoare care şi-a ales drept meserie prostituţia de lux, dar care-i citeşte pe clasicii literaturii franceze şi italiene în original şi care poate discuta cu clienţii despre autori precum Martin Amis sau Iris Murdoch, a reuşit să stârnească un scandal de proporţii în presă britanică.
Cine este Belle de Jour? Este ea cu adevărat o „curvă”, după cum ne mărturiseşte, sau o scriitoare ambiţioasă ce se ascunde în spatele unei false identităţi?

„Primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi este faptul că sunt o curvă.
Și n-o spun cu superficialitate.
Al doilea lucru e faptul că locuiesc în Londra.
Nu e un oraş ieftin. Ca majoritatea prietenilor mei, m-am mutat aici, după universitate, cu speranţa de a-mi găsi o slujba. Dacă nu una bine plătită, măcar una interesantă sau populată exclusiv de bărbaţi chipeşi şi buni de însurătoare. Dar astfel de posturi sunt rare pe pământ.
Prostituţia înseamnă o muncă permanentă, dar nu solicitantă. Cunosc o mulţime de oameni. E drept, aproape toţi sunt bărbaţi, iar pe cei mai mulţi dintre ei n-o să-i revăd niciodată.” Belle de Jour

Şcoala supunerii de Marina Anderson
citeşte recenzia

scoala-supuneriiNatalie Bowen, o femeie de carieră din Londra, este invidiată de multă lume, însă viaţă ei personală e un dezastru. Bărbaţii nu pot să se împace cu succesul ei, iar Natalie crede că nu va găsi niciodată fericirea adevărată. Când aude despre o şcoală exclusivistă de weekend numită Paradisul, un loc unde vizitatorii sunt iniţiaţi în plăceri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată, Natalie e şocată de idee – totuşi nu reuşeşte să-şi înfrângă dorinţa de a afla mai multe. Aşadar, decide că e timpul să-şi alunge temerile. Ajunsă la Paradis, îl cunoaşte pe enigmaticul şi disciplinatul Simon, un bărbat obişnuit să obţină tot ce vrea.
„După doar un singur weekend devenise dependentă de plăcerile pe care învăţase să le savureze aici, în acest aşezământ foarte special. Dacă cineva i-ar fi spus cât de erotic i s-ar părea să fie forţată să se supună, să devină obedienţă, i-ar fi ras în nas. În toate relaţiile, ea deţinuse controlul şi aşa îi plăcea să fie. Dar experientă ei la Paradis o schimbase complet… “

Dulce supunere de Maya Banks

dulce-supunere-passion-vol-1
Uneori, supunerea este primul pas către preluarea controlului

Sub înfăţişarea suavă a lui Faith Malone se ascunde o femeie care ştie precis ce vrea: un bărbat puternic, dispus să ia totul fără să ceară – pentru că ea este dornică să-i ofere totul. întâlnirea cu Gary Montgomery pare întâmplătoare, însă poliţistul urmăreşte de fapt să-l găsească pe ucigaşul partenerului sau. Indiciile despre o posibilă legătură între criminal şi Faith îl fac să se apropie de ea ca să-i întindă o capcană ucigaşului. Fără să vrea însă, Gary este atras nebuneşte de Faith, care corespunde perfect dorinţelor lui ascunse, dar ea nu pare deloc genul care ar permite unui bărbat să preia controlul total în relaţia intimă. Sau oare ar face-o? În ochii lui Faith, Gray este partenerul puternic, dominant, de care are nevoie, însă el pare hotărât să o ţină la distanţă. Prin urmare, Faith ia iniţiativa pentru a-i dovedi că nu joacă un rol, ci vrea din tot sufletul să se predea partenerului potrivit.

Dulce abandon de Maya Banks

dulce-abandon-passion-vol-2Câteodată realitatea depăşeşte cele mai nebuneşti inchipuri
De cinci ani, Serena conduce firma Fantasy Incorporated, prin care îndeplineşte fanteziile clienţilor săi. Niciodată însă nu a avut curajul să-şi pună în practică propriile fantezii. Până acum… Dorinţa cea mai ascunsă a Serenei este să-şi cedeze trupul unui bărbat care să-i facă pe plac şi totodată să exercite asupra ei o autoritate completă. Damon Roche, patronul unui sex-club exclusivist, este un bărbat destul de puternic încât să o determine să facă orice doreşte el. Orice. Împreună vor intra într-o lume la care ea nu a putut decât să viseze. Astfel, Serena are ocazia ca, timp de o săptămâna, să ducă o viaţă total diferită de existenţa ei de până atunci. Damon însă nu intenţionează să-i redea apoi libertatea, căci Serena este femeia ideală pentru el. Astfel, va face tot posibilul pentru a o convinge să transforme fantezia în realitate, iar pe Serena în supusă lui adorată şi răsfăţată.

Justine sau Nenorocirile virtuţii de Sade

justine-sau-nenorocirile-virtutiiIstoria postumă a lui Sade este la fel de paradoxală pe cât a fost şi existenţa sa. Patruzeci de ani din viaţă şi i-a petrecut la închisoare, respins şi stigmatizat de către contemporanii săi, neavând dreptul să-şi publice nici măcar cele mai importante cărţi, ba chiar văzându-şi distruse anumite manuscrise. Cu toate aceste, se pare că el a fost primul şi cel mai puternic reper al Secolului Luminilor.
Burghezul secol XIX l-a respins. Chateubriand, Lamartine, Baudelaire şi Flaubert îi datorează mult, deşi au evitat să-i invoce numele. De-abia în secolul XX, se poate spune că suprarealismul i-a reabilitat numele. Voga lui Sade este însă, pe cât de mare, pe atât de contradictorie, chiar şi acum, la două secole de la naştere: Sade este deopotrivă un mit al revoluţionarilor, al literaţilor, al filosofilor, dar şi al filmelor pornografice.
Justine sau Nenorocirile virtuţii este prima opera a lui Sade care ajunge să fie citită de contemporanii săi. Este, totodată, opera care îi va pune pentru totdeauna marchizului pecetea de „infam”, cu toate că, presimţind parcă scandalul pe care avea să-l declanşeze, Sade n-o semnase. Respingând teza rousseauista a naturii inocente şi bune a omului, Sade dezvăluie răul din noi şi din viaţă. Virtuoasă Justine îşi mărturiseşte „ nenorocirile “, rămânând o întrupare a virtuţii până chiar şi în cele mai scabroase detalii.
Apologie a libertăţii, dar şi a cruzimii, „sensibilitate pe care numai fiinţele rafinate o cunosc”, cartea lui Sade uimeşte şi scandalizează

Superflirt. Manual garantat de seducție de Tracey Cox

superflirt-manual-garantat-de-seductieCe trebuie să ştii pentru a-ţi da seama dacă cineva flirtează cu ţine sau este pur şi simplu prietenos? Vrei să afli dacă cineva visează la tine chiar înainte de a-şi da el/ea seama de asta? Vrei să înveţi cum să-i citeşti pe cei din jur că pe o carte deschisă, să-ţi îmbunătăţeşti vertiginos sex-appealul şi să-ţi măreşti semnificativ încrederea în tine? Lecţiile tale de flirt încep chiar acum.
Pregăteşte-te pentru câteva strategii de seducţie extrem de sexy! Autoarea cu cele mai bine vândute cărţi despre sex şi despre relaţii, un guru al limbajului trupului şi regina flirtului pe micul ecran, Tracey Cox îţi pune la dispoziţie o carte despre… agăţat.
Superflirt te învaţă cum să citeşti mesajele trupului tău sau ale celor din jur, astfel încât să poţi manipula, fără scrupule, persoana pe care o doreşti, patrunzandu-i în suflet. Sic, beton, vioi şi foarte amuzant, este manualul oricui şi-a pus vreodată întrebarea ”Oare tipii/tipele de acolo mă plac?”
Fantasmele erotice ale femeilor de Nancy Friday
Fantasmele erotice ale femeilor a stârnit la apariţie o furtună de entuziasm şi scandal. Femeile care citeau cartea rămâneau şocate să regăsească în aceste pagini conţinutul secret al propriilor fantezii. Plină de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, ce sfidează orice limita, Fantasmele secrete ale femeilor anulează rigori şi tabuuri, fiind considerată un studiu clasic al sexualităţii feminine. Astăzi, milioane de femei se regăsesc ideologic în bestseller-ul semnat de Nancy Friday.
O carte de referinţă a literaturii feministe – o forţă eliberatoare care adaugă o nouă dimensiune fanteziilor şi vieţii sexuale ale femeilor.

Cărţi – Recenzii Erotice

Verifică disponibilitatea titlurilor din listă cărți erotice V în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Citeşte şi:

Listă cărţi erotice I

Listă cărţi erotice II

Listă cărți erotice V

Top 8 cărți erotice incitante

Top 5 cărți erotice care NU mi-au plăcut

8 COMMENTS

  1. 3 carti din 6: tot e bine. Am citit Maya Banks si Sade. Restul inca nu. Dar e bine sa ai recomandari pentru viitoare lecturi.

  2. Am citit Scoala supunerii si Maya Banks,si imi pare rau ca la Banks nu s-au tradus toate volumele,mi-ar fi placut

  3. Maya Banks citita,dar nota pt cărți este 6 Nu mi-a plăcut deloc… Jurnalul unei prostituate de lux o am și eu, necitita inca,Școală supuneri nu e trecuta pe lista,nu îmi place.Superfilrt mi-ar placea sa o citesc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.