Dulce mânie de Sandra Brown - Colecția Cărți Romantice august 2022

Dulce mânie, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice august 2022

Dulce mânie

Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice august 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 19.08.2022

  Kari Wynne are toate motivele din lume să-l urască pe procurorul Hunter McKee. Deși nu a provocat direct moartea soțului ei, un respectabil consilier municipal, implicarea lui McKee în investigația referitoare la dispariția unor fonduri guvernamentale îi zdruncină din temelii întreaga existență. În mijlocul scandalului enorm generat de conflictul dintre ei, Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul morții soțului ei și să afle ce-a fost adevărat în căsnicia lor. Dar omul care i-a distrus reputația și viața, pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezește în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.

  Veți citi întreaga poveste în romanul DULCE MÂNIE de Sandra Brown. De vineri, 19 august, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei.
(Romanul a mai fost publicată în anul 2011).

  „Însă cum ar fi putut să-şi înăbuşească dorinţa, o dorinţă mai puternică decât orice altceva simţise vreodată?
  Nu o stârnise la întâmplare. Nu o alesese dintr-o mulţime, hotărând ca ea să fie ţinta dorinţei lui. Din cauza situaţiei lor, ar fi fost ultima persoană pe care s-o aleagă de bunăvoie. Nu îşi dorise să fie atras de ea, se întâmplase pur şi simplu. Acum ce naiba ar fi putut să facă în privinţa asta?
  Toată povestea era o nebunie, o sminteală în toată regula, era de-a dreptul un act de sinucidere politică şi profesională, dar el, ca un tâmpit, se lăsase atras în ea. Se îndrăgostise de duşman.”
  „Cum putea fi atât de îngrozitor de ostilă când el nu se putea gândi Decât la cât de mult o dorea? Cum ar fi fost dacă ei doi erau Amanţi, întâlnindu-se să bea ceva înainte de-a urca într-o cameră, unde să-şi petreacă întreaga seară făcând dragoste?
  O, ar fi fost cu totul altceva. Ea nu ar fi stat încruntată, ci i-ar fi adresat acel zâmbet dulce specific unei femei care ştie că iubitul ei moare de nerăbdare să o aibă. Ar fi stat aproape de el, cuibărindu-se la pieptul lui, schimbând sărutări mărunte, doar din buze. Poate că mâna ei i-ar fi mângâiat partea de sus a coapsei. Poate că el şi-ar fi trecut, aparent neintenţionat, dosul degetelor peste sânii ei. Ea s-ar fi prefăcut uluită de îndrăzneala lui, i-ar fi dat jucăuş mâna la o parte, dar privirea i-ar fi strălucit de dorinţa tot mai intensă.”
  „Sentimentul de vină, rezervele şi ambiguităţile erau uitate. Se topiră amândoi în fierbinţeala atotcuprinzătoare a acelui sărut. Nu mai era stăpână pe mintea ei; era condusă exclusiv de simţurile ei.”

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.