Fă-mă să te iubesc – Johanna Lindsey – Colecția Iubiri de poveste

Fă-mă să te iubesc – Johanna Lindsey – Colecția Iubiri de poveste

Fă-mă să te iubesc - Johanna Lindsey - Colecția Iubiri de poveste

Fă-mă să te iubesc – Johanna Lindsey – Colecția Iubiri de poveste

Fă-mă să te iubesc

‎Make Me Love You

Johanna Lindsey

Editura Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste august 2020

.Luni – 31.08.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Un duel poate fi considerat o chestiune de onoare, dar trei dueluri sunt deja o tentativă de omor! Cum înalta societate este revoltată de un asemenea comportament, prințul regent le ordonă lui Robert Whitworth, moștenitorul contelui de Tamdon, și lordului Dominic Wolfe să pună capăt disputei prin încheierea unei alianțe matrimoniale între familiile lor. Cine refuză să se supună își va pierde titlul și moșiile.
Whitworth este încântat să o trimită pe Brooke, sora lui mai mică, la domeniul dușmanului său, convins că Wolfe va refuza să o ia de soție. Pe de altă parte, Wolfe este hotărât să o sperie pe tânăra Brooke și să o facă să fugă. Însă nu a luat în calcul că sora bărbatului pe care îl urăște poate fi deosebit de inventivă și de încăpățânată.
Brooke Whitworth a visat dintotdeauna la primul ei sezon la Londra ca la ocazia perfectă de a-și găsi un soț care să o scape de familia în care s-a simțit mereu o intrusă. În schimb, este trimisă în Yorkshire ca să se mărite cu un nobil a cărui familie e blestemată și care a încercat de trei ori să-l ucidă pe fratele ei. Însă în inima ei nu e loc de teamă: acest bărbat este singura ei cale de scăpare!
Din păcate, cu el dragostea pare o misiune aproape imposibilă…
Veți citi întreaga poveste în romanul FĂ-MĂ SĂ TE IUBESC, disponibil la punctele de difuzare a presei, de luni, 31 august.

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.