Primăvara în Toscana de Santa Montefiore

Primăvara în Toscana, de Santa Montefiore – Colecția Blue Moon

Primăvara în Toscana

The Temptation of Gracie

Santa Montefiore

Colecția Blue Moon

    Primăvara în Toscana de Santa Montefiore Blue Moon.

   Când Gracie Burton află că la Castello Montefosco, în zona rurală a Toscanei, se organizează un curs de artă culinară de o săptămână, nu poate rezista tentației de a se întoarce spre trecutul pe care l-a lăsat în urmă în Italia. Deși Gracie nu este în relații prea bune cu fiica ei, Carina, și cu nepoata Anastasia, cele două decid să o însoțească în călătorie, fără să aibă vreo idee despre secretele ascunse o viață întreagă.

  În acea săptămână, Gracie le dezvăluie adevărul despre motivul care a adus-o înapoi la castel și la misteriosul lui proprietar, contele Bassanelli. Carina și Anastasia află cu stupoare că Gracie a petrecut 15 ani în Italia ca ucenică a unchiului ei, un renumit restaurator și colecționar de artă. În acea perioadă s-a îndrăgostit nebunește, iar acum, după 41 de ani, se întoarce cu speranța că va putea îndrepta unele dintre erorile trecutului. Gătind rețete magice și înconjurată de bunătatea celorlalți oaspeți de la castel, Gracie se apropie din nou de familia ei și, împreună, cele trei femei reînvață ce înseamnă iubirea.

PRIMĂVARĂ ÎN TOSCANA de Santa Montefiore, din data de 04.02.2020, la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 24,99 lei.

Carti Romantice Litera

Santa Montefiore

   Santa Montefiore s-a născut în Anglia în 1970, a crescut pe lângă o fermă din Hampshire și a fost educată la Sherborne School for Girls. A urmat studii la Universitatea Exeter și a trăit o parte din anii 1990 în Buenos Aires, Argentina, de unde era mama ei și unde simțea că se regăsește foarte bine. Primul ei roman a fost publicat în anul 2001, la 12 ani de la prima sa călătorie în Argentina. Santa s-a convertit la iudaism în 1998 și s-a căsătorit cu istoricul Simon Sebag Montefiore în sinagogă evreiască din Londra. Locuiesc în Londra, împreună cu cei doi copii ai lor, Lily și Sasha. Santa Montefiore este autoarea a douăsprezece romane traduse în douăzeci de limbi și publicate în peste trei milioane de exemplare, care au câștigat aprecierea cititorilor din întreaga lume.

Noutăți editoriale

#Noutățieditoriale

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.