Robogeneza (continuarea romanului Robopocalipsa), de Daniel H.Wilson

Editura: Nemira

Titlul original: Robogenesis
Traducerea: Mihai Dan Pavelescu
Colecţia: Nautilus
Număr pagini: 424

Detalii
„O poveste ingenioasă şi puternic vizuală despre războiul dintre oameni şi roboţi.“ The New York Times

Mathilda Perez, fetiţa care are acces la comunicarea pe căi ascunse, vrea să-i salveze viaţa fratelui ei şi, în plus, trebuie să identifice o nouă ameninţare. Pe de altă parte, în rândurile celor din neamul Osage, supravieţuitorii obosiţi se străduiesc să redevină războinici. Iar de pe malurile unui Tokyo devastat inventatorul Takeo Nomura şi iubita lui fac o descoperire uimitoare în ocean.

Cu ajutorul unei subtile cunoaşteri a tehnologiei roboţilor, Daniel H. Wilson inventează o lume suprarealistă, la doar un pas de lumea noastră. Faţă în faţă cu o nouă provocare, Archos R-14 poate fi singura speranţă de supravieţuire.

„Un roman care bântuie cititorul… Wilson construieşte într-un ritm înfricoşător o poveste palpitantă despre pericolele pe care le aduce tehnologia avansată în viaţa noastră.“ Los Angeles Times

Sursa foto si text: Editura Nemira

7 COMMENTS

  1. De data aceasta voi spune pas. Nu am citit nici prima parte. Dar sincer nu ma atrage.
    Mi se pare totusi, coperta chiar interesanta. Are ceva ce atrage privirea 😉

  2. Desi traim intr-o lume inconjurata de tehnologie avansata, si incerc sa tin pasul, nu prea m-a pasionat nimic legat de tehnologie. De asemenea, nu ma atrage nimic legat de roboti, asadar voi spune „pas” acestei carti. Dar sunt sigura ca pentru iubitorii genului, este o carte interesanta.

  3. Ador cartea asta, din pacate n-am primul volum, dar al doilea, m-a atras. Stiu in mare despre ce e vb in primul, asa ca am putu citi si fara. E lejera si usor de urmarit. Eu una recomand.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.