Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd

Secretele de la Bella Terra, de Christina Dodd – Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Secretele de la Bella Terra

Secrets of Bella Terra

Christina Dodd

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Editura Lira/Litera

Scarlet Deception Series:1.Secrets of Bella Terra – Secretele de la Bella Terra, 2. Revenge at Bella Terra – Răzbunare de la Bella Terra, 3.Betrayal

Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd romantic suspense.

Cartea apare vineri – 21.02.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Primul volum al seriei „Bella Terra”.

   Trei frați puternici chinuiți de trecutul lor, o sticlă de vin neprețuită și un diamant roz prețios pierdut de generații se întâlnesc în această nouă serie contemporană plină de suspans a Christinei Dodd, cea mai vândută autoare din New York Times!

Povestea începe …

  Rafe Di Luca plictisit și sexy s-a întors în luxoasa stațiune viticolă a familiei sale și descoperă că o ceartă veche s-a aprins încă o dată, forțându-l să lucreze cu Brooke Petersson, femeia pe care a sedus-o … și a trădat-o.

   Pe măsură ce pericolul crește și pasiunea lor amenință să scape de sub control, Brooke luptă cu dorul pentru  trădătorul bărbat care nu își va împărtăși cu adevărat viața cu nicio femeie. Amintindu-și de angoasa iubirii pe care o împărtășeau, jură că Rafe ar putea să-i posede corpul ei, dar niciodată nu va mai ajunge la inima ei.

  Pericolul cu care se confruntă îi va aduce împreună sau îi va distruge pe amândoi… dacă nu descoperă secretul care va schimba totul.

Revederea după mulți ani dintre Rafe și frumoasa Brooke le dovedește că focul dintre ei nu s-a stins deloc. Acum pasiunea dintre ei amenință să scape de sub control, iar pericolul pe care îl înfruntă îi poate aduce din nou împreună sau îi poate distruge pe amândoi.

„Brooke era femeia la care visa în fiecare zi a vieții lui.
Brooke era femeia pe care și-o negase pentru binele ei, pentru că ea își dorea Bella Terra, iar el își dorea lumea întreagă.
Dar avea nevoie să o sărute pentru binele lui. Pentru că atingerea ei îi aducea aminte de giugiuleli copilărești în livadă și de-a lungul canalului de irigație. Pentru că ea mirosea a flori și a pământ fertil, a tinerețe, a pasiune și a dragoste adevărată.”

Era delicios și decadent! Ca înghețata într-o zi de vară toridă. El gemu, gutural și disperat, iar sunetul acela o făcu să simtă din nou că deținea controlul. Și în același timp se simțea sălbatică și liberă, fără nici o grijă pe lume, cu excepția aceleia
de a-și hrăni nevoile și dorințele propriului trup.
O făcea să se simtă ca femeia care pretindea el că era.
Mamă a pământului și vampă, totul în același timp.”

I se părea uluitor cum reușea Rafe, în decurs de mai puțin de o sută de bătăi de inimă, să o ducă de la amintiri fierbinți ale pasiunii la o indignare extraordinară și apoi la o furie dezonorantă.”

Viețile noastre nu trebuie să fie numai ce îmi doresc eu sau numai ce îți dorești tu. Eu vreau să împart cu tine viața ta,… indiferent ce viață îți alegi și indiferent unde alegi să ți-o trăiești. Și îmi doresc ca tu să împarți cu mine viața mea.”

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #ChristinaDodd #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.