Seducătorul de Lorraine Heath

Seducătorul, de Lorraine Heath – Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Seducătorul

The Scoundrel in Her Bed

Lorraine Heath

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Editura Alma/Litera

Seria Păcate pentru orice anotimp

Sins for All Seasons Series: 1. Între dorinţă şi scandal – Beyond Scandal and Desire – Dragostea unui duce, 2. When a Duke Loves a Woman, 3.The Scoundrel in Her Bed – Seducătorul, 4.The Duchess in His Bed, 5.The Earl Takes a Fancy, 6.Beauty Tempts the Beast

  Seducătorul de Lorraine Heath love books.

Sâmbătă – 15.02.2020 – Seducătorul, de Lorraine Heath, la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul al treilea al seriei „Păcate pentru orice anotimp“, după ÎNTRE DORINȚĂ ȘI SCANDAL (2018) și DRAGOSTEA UNUI DUCE (2019).

   Fiul bastrad al unui nobil, Finn Trewlove cu un secret rușinos este crescut de un străin. Pe măsură ce Finn înaintează în vârstă, are secrete și nopți clandestine petrecute cu fiica unui conte. Dar promisiunea ei de iubire veșnică sfârșește printr-o trădare.

   Condusă de un trecut care o bântuie, Lady Lavinia Kent caută mântuire în lumea interlopă a Londrei, angajată într-o cauză îndrăzneață inspirată de tânărul căruia i-a oferit inocența și care apoi s-a dovedit a fi un nerușinat si a abandonat-o.

  Când drumurile lor se intersectează din nou, nu pot nega dorința care încă arde. În timp ce descoperă adevărul din spatele înșelăciunilor care i-au distrus, Finn și Lavinia trebuie să lupte pentru a revendica ceea ce au pierdut, oricât de periculos ar fi, pentru că dragostea merită riscuri …

Finn o reîntâlnește pe Lavinia, cea care promisese cu ani în urmă că vor rămâne împreună pentru totdeauna, dar l-a trădat. Dorința și pasiunea care îi leagă îi fac să lupte pentru a-și recăpăta dragostea.

„Finn își aminti de primul lor sărut ca și cum ar fi avut loc cu câteva minute, nu cu ani în urmă. Fusese scurt cât ai clipi din ochi, dar cu toate astea el simţise ca și cum buzele lui fuseseră însemnate de ale ei. Nu era un novice în ale sărutatului, preferând ca sărutările să dureze mult, să fie lente și senzuale, ca un festin, nu un ciugulit.
Da, atingerea rapidă a gurii ei peste a lui îl zguduise profund, la fel ca lovitura pe care i-o dăduse în maxilar mai devreme.”

Apoi îi dădu cel mai dulce sărut pe care i-l dăduse vreodată. Dacă nu ar fi fost deja îndrăgostită de el, în acel moment cu siguranţă ar fi făcut-o. Buzele lui o revendicară ca fi ind a lui, nu cu forţă sau aroganţă, ci pur și simplu cu sinceritate, cu alean, cu dorinţă. O dorea la fel de disperat cum și ea îl dorea pe el. Era acolo, în încordarea pulsândă a trupului lui în timp ce-și trecea degetele peste umerii ei goi. Era în felul cum gura lui cobora de-a lungul gâtului ei spre claviculă.

„Noaptea aceasta însemna un nou început, împlinirea unui vis
pe care amândoi îl aveau de ani întregi. De susţinere și preţuire, de iubire și grijă, de construire a unei vieţi ce li se potrivea și le aducea bucurie.”

Romanele mijlocului de februarie sunt pline de patimă și tandrețe! 

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Romanele din acestă serie ne vor prilejui clipe de lectură agreabile!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #lorraineheath 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.