Soția imperială de Irina Reyn

Soția imperială, de Irina Reyn – Editura Nemira – prezentare

  Soția imperială de Irina Reyn cărți istorice.

  Povestea fascinantă a împărătesei Ecaterina, femeia care a domnit într-o lume a bărbaților.

  Tanya Kagan, specialistă în artă rusească la o casă de licitații din New York se pregătește pentru cea mai importantă licitație din viața ei: un medalion cu Ordinul Sfintei Ecaterina.

  Pe măsură ce apar tot mai multe întrebări legate de acest Ordin și febra licitației crește, Reyn îi poartă pe cititori prin lumea fascinantă a Ecaterinei celei Mari, faimoasa împărăteasă din secolul al XVIII-lea, care a deținut medalionul și care, surprinzător, se confrunta cu aceleași tensiuni și probleme ca o femeie de azi.

  Este o poveste despre căsnicie: ce se întâmplă cu un cuplu, sau chiar cu o întreagă națiune, când soția e mai puternică decât soțul ei?

  „Reyn împletește fermecător povestea Tanyei cu a Ecaterinei. Amândouă au de suferit pentru calitățile lor: ambiția, hotărârea, sângele-rece, pe care societatea le așteaptă de la bărbații puternici, dar care par suspecte când e vorba de femei.“ Vogue

  Irina Reyn este autoarea romanului What happened to Anna K. și de asemenea editoarea antologiei Living on the Edge of the World: New Jersey Writers Take on the Garden State.

  Scrie cronică de carte pentru Los Angeles TimesSan Francisco ChroniclePittsburgh Post-GazetteMinneapolis Star-TribuneThe Forward și alte periodice.

  A publicat proză în One StoryTin HousePloughsharesTown&Country Travel și Poets&Writers.

  Predă scriere creativă la Universitatea din Pittsburgh.

  Locuiește în Pittsburgh, Pennsylvania, și în Brooklyn, New York.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăți editoriale

#Noutățieditoriale #books #Nemira #cartiistorice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.