Colecţie cărţi Editura Eis Pol

Colecţie cărţi Editura Eis Pol

   Colecţie cărţi Editura Eis Pol cărţile sunt traduse în limba română.

Cărţile sunt traduse în limba română

1.Duelul, de Carol Caldwell – Fields of fireColecţie cărţi Editura Eis Pol

Autor: Carol Caldwell
Titlu: Duelul (Fields of fire)
Editura: EIS POL
An apariţie: 1995
Nr pagini: 490
Carte în limba: română

Nu se cunoşteau, erau legaţi de mâini şi de picioare, lăsaţi în voia sorţii crude şi a duşmanului şi mai crud…

MARTIE 1770 Coasta de nord vest a Irlandei.

   În timp ce Irlanda anilor 1770 este influențată de tulburările politice, Jalene Somerville are, de asemenea, partea ei  de probleme. Fratele ei este prins până peste cap într-o schemă de contrabandă, activitate ilegală … și Jalene  tocmai a fost răpită.

   Prin prezenţa lui Taylor Traynor maestrul deghizării, om de acțiune și erou extraordinar …  scena este pregătită pentru o poveste rapidă, emoționantă și delicioasă, în care iubirea înflorește în cel mai neașteptat loc.

2. Promisiunea, de Mandalyn Kaye – The Promise

historical romance

Editura: Eis Pol

Anul publicării: 1995

Nr. pagini: 526

Limba: Română

Scoţianul Duncan MacCraig  apare din întunericul nopţii salvând-o pe frumoasa Arren de la moarte sigură din mâinile unui grup de oameni nemiloşi…

    CAPITOLUL I ,,Durerea era chinuitoare. Arren simţea că trebuia să-şi umple plămânii cu aer, dar îşi impunea să-şi mişte picioarele. Firele de iarbă înaltă şi umedă, ascuţite ca nişte lame, o prindeau de glezne ca nişte şerpi, împiedicând-o. Se împiedică o dată, apoi căzu atunci când piciorul i se răsuci într-o gaură de iepure. Căzu cu faţa în noroi. Lacrimile îi forţau ochii şi se căznea să respire în ciuda junghiului dureros din umăr. În spate auzea tropăitul şi urletele câinilor înfometaţi. Se forţă să se ridice în picioare, în ciuda unul val de greaţă şi continuă să alerge pe bâjbâite în întuneric. Câinii de vânătoare se apropiau. Mirosul de sânge plutea greu în aer, provocându-i un gust amar, ca de fiere. Întunericul era apăsător, iar fiecare pas o ducea mai departe, pe drumul ei necunoscut. Ajunsă la capătul puterilor, desluşi o siluetă a unui călăreţ care se îndrepta spre ea. Îşi scutură capul, încercă să nu ia în seamă durerea pe care o simţi şi strânse din ochi. Nu putea să-şi dea seama dacă era vorba de o plăsmuire a imaginaţiei ei sau o fiinţă reală, înspăimântătoare, care se apropia de ea. Zgomotul din capul ei deveni atât de intens încât nu mai putea..”

3. Luna Piraților, de Kathleen Drymon

Roman de dragoste

Nr. pagini480

Anul apariţiei: 1994

   Cu fiecare nou roman, Kathleen Drymon îi poartă pe cititori pe noi valuri ale pasiunii. Numai personajele acestei autoare pot fi atât de inteligente și senzuale, atât de nechibzuite și seducătoare. În romanul de față, Kathleen Drymon ne oferă povestea de neuitat a doi îndrăgostiți ale căror destine și inimi plutesc pe mări agitate, într-o aventură în care suspansul și pasiune se întrepătrund.

   Katelin Ashford, o tânăra nesăbuită, dar nu chiar atât de afurisită încât să trebuiască să fie exilată din Londra, oraș pe care îl iubește nespus, în sălbăticiile insuleleor Caraibe, doar pentru a evita un scandal! Călătoria ei peste Atlantic se va transforma într-o aventură primejdioasă și pasionantă în același timp, în momentul în care o furtună stârnită pe mare face ca eroina să ajungă în brațele unui pirat temut. Dar, surpriză: puternicul Garrick Steel nu este tocmai un străin, ci însuși bărbatul care i-a compromis Ketelinei reputația! Pierdută pe o mare agitată, prizonieră a unui bărbat fără milă, Katelin jură că se va răzbuna…sfârșind prin a ceda pasiunii ce se năștea în ea…într-o îmbrățișare arzătoare a ticălosului îndrăgostit…sub o strălucitoare, plină de vrajă LUNĂ A PIRAȚILOR!

4. Raven, de Evelyn RogersRaven de Evelyn Rogers

Editura Eis-Pol
An apariţie:1995
Autor: Evelyn Rogers
Genuri: Ficțiune, Roman de dragoste, Poveste de dragoste istorică
seria The Chadwick Sisters: Flame, Raven, Angel
Mister, intrigă, romantism, tragism

   Raven era bântuită de un secret întunecat. Noaptea avea des coșmaruri din care se trezea înfricoșată. Cu mulți ani în urmă făcuse un jurământ, să nu se mărite niciodată și să nu își lege viața vreodată de un bărbat. Vrând să evadeze din realitățile vieții cotidiene și coșmarurile care o urmăreau, încercase să aleagă o carieră în dramaturgie, unde să dea viață îndrăgitelor personaje pe care le studiase și le știa atât de bine. Din păcate, talentul ei autentic era eclipsat de marea ei frumusețe, iar lumea vedea ceea ce dorea să vadă, astfel că o tratau ca pe o demimondenă, o femeie de lume, accesibilă prin urmare. Fusese nevoită să părăsească trupa de teatru când directorul încercase să o violeze. Recenzie

5. Gypsy Bryde – (Întoarcerea la Cranleigh), de Anne Hamilton

Editura EisPol

Data apariţie: 1995

Număr pagini 476

   Anul de grație 1860. Familia stabilise că Angelica să încheie acum logodna cu cel care avea să devină alesul inimii ei. În America, războiul civil bătea la ușa. în Europa, Franța și Anglia încheiaseră, în sfârșit, o pace durabilă.
Apăreau primele semne ale primăverii, iar sezonul de vânătoare urma să se încheie curând… cel al vânătorii de vulpi, desigur. Pentru că, adevărată „vânătoare” abia începea: vânătoarea de bărbați, sau, cum în mod elegant se refereau la ea cei și cele în cauză, „sezonul londonez”, când își făceau ieșirea în lume drăgălaşele fete cu educație aleasă, a căror unică preocupare era de a-și răpune prada – prin pradă înțelegând orice tânăr bogat, bine plasat în societate și bun de însurătoare, dar nu suficient de iute pentru a scapa din bătaia „pustii”

6. Prieteni nedespărţiţi, Linda Trent – Best friendPrieteni nedespărţiţi, Linda Trent

Editura EIS-POL

Număr pagini:527 

Romance

7. Durerea, de Stephen R. George – TormentColecţie cărţi Editura Eis Pol

Editura Eis Pol

Nr. pagini480

Anul apariţiei: 1994

Gen Science Fiction

   April Kostanuik, în vârstă de 12 ani îşi urăşte casa din suburbii şi pe părinţii ei. Nu înţelege cum de este fiica lor. Speră ca într-o zi adevăraţii ei părinti să o găsească şi să o ducă într-un ţinut magic unde să-şi poată petrece tot timpul cântând la pian, pierdută în muzica pe care o iubeşte. În ziua accidentului, April era plină de ură, furie şi deloc pregătită să moară. Din acest moment încep schimbările în vieţile mai multor oameni.

8. Gold Kiss – Sărutul de gheaţă, de Roxanne Longstreet (Rachel Caine) – mini prezentare

Editura Eis Pol

Număr pagini: 320 

An apariţie:1995

Mystery Fantasy Romance

   Sete nesfârșită. Poftă nesătulă. Acesta-i coșmarul vieții lui Michael Bowman de când a fost transformat de către un respectabil chirurg într-o creatură a morții, dând târcoale străzilor întunecoase din Dallas pentru a-și procura „sângele morții”…Dar unii vampiri doresc mai mult decât sânge…

  Dar… Michael trebuie să scape. Pentru că el se numără printre cei condamnați, iar  moartea nu este doar un mod de viață. Este afrodisiac final … o îmbrățișare erotică care promite extaz rafinat și durere fără sfârșit …

9. Secretele vilei Montelano, de Anne KnollColecţie cărţi Editura Eis Pol

Editura Eis Pol

Roman de dragoste

Nr. pagini320

Anul apariţiei: 1994

   Obsedată de secretele ascunse ale vilei Montelano, aflată în situaţia de a nu avea încredere în nimeni, nici chiar în bărbatul cu care s-a căsătorit în grabă, Charlotte fuge în noaptea bântuită de primejdii… auzind parcă un glas ce o îndemna să fugă, să se salveze înainte de a fi prea târziu… şi înainte ca propriul ei glas să fie redus la tăcere… pentru totdeauna.

10. Desire Song – Preţul Dorintei, de Pamela CaldwellColecţie cărţi Editura Eis Pol

Editura Eis Pol

Data apariţie: 1994

Limba: Română

Număr pagini: 480

11. Forever in my heart – Veșnic în inima mea, de Jo GoodmanForever In My Heart (Veșnic în inima mea) de Jo Goodman

Editura Eis Pol

Număr pagini 529 

Traducere: Diana Popescu

An apariție: 1994

historical romance

   Acțiunea cărții se petrece în timpul frământatului sfârșit de secol nouăsprezece, la New York și în ținutul Colorado. Este o perioadă în care interesele marilor proprietari de ferme, întinse pe suprafețe uriașe de pământ, se ciocneau cu cele ale companiilor de căi ferate.

   El o credea prostituată. Ea îl credea doctor. Amândoi se înșelau. Consecințele vor fi uriașe pentru fiecare dintre ei. Recenzie

12. Îngerul deşertului – Desert Angel, de Pamela K. Forrest – recenzieÎngerul deşertului - Desert Angel, de Pamela K. Forrest

Titlul original: Desert Angel

Număr pagini : 478

Editura EIS-POL

Traducere: Alexandra Kiseleff

Anul apariţiei: 1994

  Îngerul deșertului de Pamela K. Forrest te face să apreciezi absolut tot ce ai. Pentru cineva de 19 ani care nu gustase piersicile, aceste zemoase fructe reprezentau ceva sfânt. Atunci când desface o cutie de 1 dolar, se simte foarte, foarte vinovată. Conștientizezi că viață cu tot ce are ea de oferit, ți se pare un rai sublim pe lângă purgatoriul atroce prin care trec alții.

Cărţi de citit

citeşte Colectii cărţi

Facebook Literaturapetocuri

Grup Literaturapetocuri

Colecţie cărţi Editura Eis Pol – Cărţi de citit

5 COMMENTS

  1. Cand am citit Luna Piratilor eram copilita. Roseam la fiecare scena si cuvant deocheat. Este foarte frumoasa si merita citita.

    • Eu imi aduc aminte cu cata greutatea le-am strans. Nu se prea gaseau. Nu stiu daca in ziua de astazi se mai gasesc prin anticariate, dar cei care doresc sa citeasca ceva carti cu parfum vintage, ar fi frumos sa incerce.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.