Seria Scandaluri și ticăloși de Sarah Maclean

 Seria Scandaluri și ticăloși – Sarah Maclean – Colecţia Iubiri de poveste

   Seria Scandaluri și ticăloșiSarah MacLean și-a publicat primul roman istoric de dragoste în 2010, iar de atunci cărțile ei au devenit best-selleruri New York Times și USA Today, fiind traduse în mai mult de 12 limbi și distinse cu numeroase premii.

Scandal & Scoundrel Series

1.Cucerirea unui libertin-The Rogue Not Taken-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

CUCERIREA UNUI LIBERTIN-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

   Sophie, cea mai mică dintre faimoasele surori Talbot, este considerată și cea mai puțin interesantă, căci nu apare niciodată în paginile ziarelor de scandal. Asta până în ziua când șochează întreaga protipendadă a Londrei prezentă la petrecerea familiei Liverpool, împingându-l pe imoralul ei cumnat într-un bazin ornamental.

   Transformată în ținta disprețului înaltei societăți pentru comportamentul ei lipsit de discreție, singura opțiune a Sophiei este să fugă din Londra, jurând să înceapă o nouă viață departe de ipocrizia aristocrației – şi face asta deghizată în valet, în spatele unei trăsuri. Însă trăsura se va dovedi a fi mult mai mult decât un mijloc de scăpare aflat la îndemână…

   Căci ea aparține lui Kingscote, marchizul de Eversley, un libertin cunoscut nu doar pentru numeroasele logodne stricate, ci și pentru faptul că nu a întâlnit vreo femeie care să-i poată rezista. Reputația este departe de adevăr, dar îi servește scopului de a sta departe de un tată despotic pe care nu-l poate ierta pentru suferințele din trecut. Chemat de urgență la domeniul strămoșesc, Eversley face tot posibilul să amâne momentul, dar descoperirea fugarei Sophie transformă călătoria într-o aventură foarte plăcută.

   Atracția ce se naște între ei este de netăgăduit, însă fiecare are propriile temeri legate de celălalt. Dar lunga călătorie în intimitatea trăsurii scoate la iveală tentații greu de refuzat…

2.Un scoţian la Londra-A Scot in the Dark-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

UN SCOȚIAN LA LONDRA-A Scot in the Dark-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Domnișoara Lillian Hargrove a trăit cea mai mare parte din viață într-o colivie aurită, singură și tânjind după dragoste și companie. Așa că, atunci când un renumit pictor londonez îi șoptește promisiuni frumoase și o imploră să pozeze pentru un nud scandalos care va rămâne secretul lor, Lily nu ezită… doar ca să constate, șocată, că tabloul va fi expus în cadrul unei expoziții celebre, iar cuvintele frumoase nu au fost decât vorbe în vânt. 

  Având în față perspectiva compromiterii totale, Lily nu are de ales decât să accepte ajutorul singurului bărbat care ar putea-o salva.

   Proaspătul duce de Warnick urăște tot ce este englezesc și disprețuiește din tot sufletul înalta societate londoneză. Pentru impozantul scoțian nu are importanță că a moștenit unul dintre cele mai mari ducate din Anglia – nu vrea să aibă nimic de-a face cu asta, cu atât mai mult când află că titlul nedorit vine la pachet cu o pupilă dificilă, care nu este deloc o copilă… și care este mult prea frumoasă. 

   Warnick sosește la Londra cu un singur scop: să o mărite pe Lily pentru ca aceasta să devină bătaia de cap a altcuiva, apoi să se întoarcă la viața lui liniștită din Scoția. Este un plan perfect – până când Lily declară că se va mărita doar din dragoste, iar scoțianul descoperă că, până la urmă, există ceva în Anglia care îl poate face să-și piardă inima. 

„Era prea concentrată pe un alt bărbat, un bărbat pe care crezuse cândva că îl iubea. 
Un bărbat care o minţise. 
Un bărbat care o ademenise cu promisiuni frumoase. Care o convinsese să aibă încredere în el. Să îi pozeze pentru tablou fără să se gândească la repercusiunile acelui gest. Fără să se gândească la posibilitatea a ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi fost descoperit vreodată. 
Ce fel de femeie avea să o creadă lumea.”


„El mârâi de plăcere și îi prinse faţa cu ambele mâini, ţinând-o nemișcată în timp ce o sărută, furându-i suspine ca un hoţ. 
Și chiar era un hoţ. Care lua fără ezitare. 
Sau poate că ea era hoaţa. 
Furau împreună. 
Prădau împreună. 
Jefuiau împreună. 
Și era cel mai minunat lucru pe care îl experimentase vreodată.”


„O sărută de parcă ar fi fost făcută din aer. 
De parcă ar fi fost tot ce și-a dorit vreodată. De parcă ar fi fost ispită și păcat, și el nu se putea înfrâna. 
Iar ea se desfătă în sărutarea lui, trecându-și mâinile prin părul lui, apoi în jos pe umerii lui și peste braţele lui masive, dorindu-și ca el să fie mai aproape.”

 

3. Ziua ducesei-The Day of the Duchess-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

Ziua ducesei - Sarah McLean - Editura Litera

   Malcolm Bevingstoke, duce de Haven, a trăit în ultimii trei ani într-o singurătate autoimpusă, acesta fiind prețul plătit pentru o greșeală pe care nu o mai poate îndrepta și pentru o iubire pe care a pierdut-o pentru totdeauna. Din cauza obligațiilor pe care le are ca duce, se vede nevoit să își asigure un moștenitor, ceea ce înseamnă că va trebui să își găsească o soție înainte de finalul verii. Există însă o singură problemă: el are deja o soție. Una care a fost plecată în tot acest timp și care acum a venit să ceară divorțul.

   După ani buni petrecuți departe, Seraphina, ducesă de Haven, revine în Londra având un singur scop: să-și revendice viața pe care a pierdut-o și să-și găsească fericirea, fără a mai avea de-a face cu bărbatul care i-a frânt inima. Haven îi propune un armistițiu: Seraphina își poate dobândi libertatea de îndată ce își găsește o înlocuitoare pentru rolul de ducesă, ceea ce presupune ca ea să își petreacă vara în preajma unui soț pe care nu și-l mai dorește, dar de care e atrasă irezistibil… și alături de câteva tinere lady dornice să îi ia locul.
Aflat față în față cu soția sa, ducele înțelege că sentimentele lui au rămas la fel de vii chiar și după atât timp și se hotărăște să o recucerească, convingând-o că, în ciuda trecutului lor dureros, el este cel care o poate face cea mai fericită dintre femei.

Scandal & Scoundrel Series

Colecţia Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea cărților din Seria Scandaluri și ticăloși în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursă imagine: Cărți Romantice

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.