Studiu despre magie de Maria V. Snyder

 Studiu despre magie, de Maria V. Snyder – Leda Edge – în curând

Studiu despre magie

Magic Study

 Maria V. Snyder

Leda Edge

Traducere de Oana Stănescu

Studiu despre magie, de Maria V. Snyder, al doilea volum al Cronicilor din Ixia. 

TREBUIE SĂ ÎȘI CONFRUNTE TRECUTUL
TREBUIE SĂ ÎȘI STĂPÂNEASCĂ VIITORUL

  Yelena s-a reîntors în patria sa natală, în Sitia. Numai că reuniunea cu membrii neamului Zaltana nu este chiar așa cum s-ar fi așteptat: deși părinții pe care nu și-i amintește o primesc cu brațele deschise, fratele mai mare o acuză că ar spiona pentru comandantul suprem al Ixiei. Tânăra își începe instruirea în arta practicării magiei, doar pentru a se trezi, în curând, prinsă în vâltoarea unui complot pentru cucerirea Ixiei de către un tânăr care pretinde c-ar fi cel din urmă prinț rămas în viață al fostei familii domnitoare. Cu un frate care îi vrea moartea, o profesoară care nu se dă în lături să o împingă dincolo de limite și magicieni care îi invidiază puterile, Yelena descoperă cât de important e să ai prieteni vechi dispuși să te ajute să le faci față noilor dușmani.

   „Încântător și plin de viață, romanul Mariei V. Snyder este o combinație de fantezie și poveste de dragoste, care îi va cuceri pe cititori.” Publishers Weekly

Leda Edge

Study / Chronicles of Ixia
   1. Poison Study (2005)
   1.5. Assassin Study (2015)
   2. Magic Study (2006)
   3. Fire Study (2008)
   3.6. Ice Study (2016)
   4. Shadow Study (2015)
   5. Night Study (2016)
   6. Dawn Study (2017)
   Study Bundle (2008)
   The Poison Study Short Story Collection (2015)

   Maria V. Snyder a schimbat cariera în 1995, de la a fi meteorolog, în romancieră, când a început să lucreze la primul său roman, Poison Study (publicat de LUNA Books în 2005). De asemenea, a publicat numeroase articole independente în reviste și ziare și predă cursuri de scriere  ficțiune la colegiile locale și bibliotecile din zonă. Născută și crescută în Philadelphia, Pennsylvania, Maria a avut întotdeauna o fascinație în ceea ce priveşte furtunile. Visând să alunge tornade, Maria a obținut o diplomă de licență în meteorologie la Universitatea Penn State.
Genuri: fantezie pentru adulți tineri , fantezie , știință-ficțiune

Noutăţi editoriale

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.