Top 5 cărţi citite

– Îmi este imposibil să fac un clasament, deci ordinea acestor delicii literare nu este neapărat aceasta, cu siguranță toate aceste cărți pot fi number 1.

1.Natașa, bărbații şi psihanalistul-Natașa Alina Culea

natasa-barbatii-si-psihanalistul

Natașa e o tânără care trece printr-o perioadă de decepție, are o stare de amorțeală încercând să găsească drumul spre fericire și autocunoaștere. Am îndrăznit să spun că am simțit în spatele cuvintelor sentimente, trăiri și gânduri pe care și eu le-am simțit la un moment dat în viață. Cartea se aseamănă ca scriitură cu cărțile autorului Paolo Coelho. O carte pe care aș reciti-o cu mare drag.

2.Dexter-Jeff Lindsay

duios demonicul dexter-Jeff Lindsay

Dexter, cel mai iubit criminal în serie din istorie, un adevărat justițiar care ucide doar răufăcătorii lipsiţi de scrupule și milă, doar criminalii care reușesc să ocolească forțele de ordine. O carte care m-a făcut să trec prin o ploaie de emoții: amuzament, apreciere, nervi, teamă, ură.

3. Neverland-Radu Găvan

Neverland de Radu Găvan

Un bărbat care se străduiește să-și crească singur fetița. Trece prin momente grele încercând să supraviețuiască și pentru binele ei își pune la încercare demnitatea. Circumstanțele îl fac să ia decizii pe care nu ar vrea și ajunge să fugă de consecințe. O carte ruptă din realitate, cu un limbaj nonconformist, foarte bine scrisă și la care mi-ar place un al doilea volum.

4. Veronika se hotărăște să moară-Paolo Coelho

veronika-se-hotaraste-sa-moara

Veronika este o tânără care pare să aibă tot ce și-ar putea dori și totuși nu e fericită. Într-o dimineață se hotărăște să ia o supradoză de medicamente, ajunge la un spital de nebuni și-i se spune că mai are câteva zile de trăit. Aici descoperă că nu mai are nimic de pierdut și-și permite să simtă tot ceea ce nu-și permisese până atunci: ură, curiozitate, teamă, dragoste.

Toți avem momente când ne simțim copleșiți de prejudecățile societății și de nevoia de a face ceea ce simțim, unde doar câteodată cutezăm să ne lăsăm în voia simțurilor. Ei bine eroina cărții reușește să fie fericită și continuă să-și trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

5. O minte diabolică – Lisa Jackson

O minte diabolica - Lisa Jackson

Două surori gemene, identice dar diferite. Una dispare și cealaltă încearcă să o găsească fiind pusă în situația de a i se substitui câteodată. Ea descoperă partea întunecată a surorii sale și legătura acesteia cu bărbatul pe care l-a iubit.

Decepții, trădări, răzbunări, crime. Șocantul adevăr și identitatea ucigașului, la care nu s-ar fi gândit vreodată

Review overview
5
***Vero Budea (Vero)***Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

12 COMMENTS

  1. Din topul tau, Vero am citit si eu cartea lui Coelho si mi-a placut. Iar despre romanul Natasei..pot spune ca e minunat. Restul sunt doar noutati pe care imi doresc sa le citesc! Felicitari!

  2. Felicitari, Vero ! Un top superb ! Cartea dnei Natasa si Neverland sunt si pe lista mea de lecturi ! locco_smiley_10 locco_smiley_10

  3. Mi-a ajuns si mie cartea Natasei, trebuie sa ma apuc cat mai repede de ea. Stiu ca nu ma va dezamagi.

  4. Citite toate in afara de dexter.
    Super top Vero,felicitari!
    Merita fetelor citite si restul dar Natasa si radu !!!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.