Un bărbat îndrăgostit de Lorraine Heath

Un bărbat îndrăgostit de Lorraine Heath-Colecţia Cărţi Romantice

Un bărbat îndrăgostit

Hard Lovin’Man

Lorraine Heath

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Lira-Litera

Seria Hard Lovin’: 1.Hard Lovin’Man, 2.Smooth Talkin’Stranger

Contemporary Romance

Vineri-19.10.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Kelley Spencer revine după aproape un deceniu în liniștitul orășel Hopeful, împreună cu sora ei Madison, sperând din toată inima ca astfel să o poată feri pe adolescenta de 16 ani de tentațiile periculoase care păreau să o atragă pe un drum greșit în Dallas. Însă, aproape imediat, Madison intră în conflict cu legea, și astfel Kelley descoperă că șeful poliției este nimeni altul decât Jack Morgan, bărbatul care îi frânsese inima în urmă cu mulți ani. Jack era ultima persoană pe care se așteptase să o găsească locuind în continuare în Hopeful… și singurul bărbat pe care îl iubise vreodată.

   Jack Morgan nu-și dorește nimic altceva decât o a doua șansă cu Kelley și nu se sfiește să i-o arate. Cu toate că, în urmă cu mulți ani, dragostea lor fusese interzisă, acum nu mai există nimic care să îi împiedice să o trăiască fără ascunzișuri. Nimic în afară de secretul pe care Kelley l-a păstrat cu sfințenie aproape jumătate din viață și care l-ar putea îndepărta pe Jack – de data asta pentru totdeauna.

„Cunoştea lucruri despre el pe care nimeni altcineva nu le ştia. Şi totuşi, el încă nu se putea ridica la înălţimea aşteptărilor.”

Îi fu foarte greu să o vadă ieşind din birou, din viaţa lui. Aproape la fel de greu cum îi fusese în urmă cu nouă ani. Auzise mereu că în viaţa unui copil există mereu un profesor special. Kelley Spencer fusese astfel pentru el. Din nefericire, fusese mult mai mult. Fusese prima femeie pe care o iubise vreodată. Şi prima pe care o urâse. Ultimul lucru pe care şi-l dorise era ca ea să se întoarcă în oraş.”

Cum reuşise oare, cu doar câteva cuvinte, cu doar câteva priviri îndrăzneţe, să o ameţească, să îşi dorească într-adevăr să îşi apropie buzele de ale lui? Să simtă din nou natura seducătoare a săruturilor lui, mângâierea senzuală a mâinilor lui, atingerea fermă
a trupului său…

„Mâinile lui nu o mângâiaseră, dar le simţise puterea în timp ce o strângeau aproape de trupul lui. Ce uşor ar fi să se lase iar pradă farmecului său.
Dar ceea ce avuseseră înainte nu lăsase să se vadă decât puţin din ceea ce erau. Erau mai în vârstă acum, mai maturi. Ea avea nevoie de o dragoste profundă, devotată, şi asta presupunea să se descopere mai mult unul pe celălalt. Presupunea să fie sinceri pe deplin, să îşi accepte unul altuia defectele, să-şi arate fricile, eşecurile, greşelile.”

Sursa Cărţi Romantice

   Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste care au apărut constant pe lista de bestselleruri a USA Today şi New Times. În plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewers”Choise Award şi Career Achievement Award.

Colecţia Cărţi Romantice

Cărţi-Serii Lorraine Heath

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Amanții Londrei (London’s Greatest Lovers): 1. Cum să-ți recucerești soțul-Passions of a Wicked Earl (2010), 2. Aventurile unui Don Juan-Pleasures of a Notorious Gentleman (2010), 3. O datorie de onoare– Waking Up With the Duke (2011)

5 COMMENTS

  1. Îmi place titlul… și eu vreau să văd cum e Lorraine în noua ipostază de contemporan romance.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.