Un cuceritor înnăscut

Un cuceritor înnăscut – Susan Elizabeth Phillips – Colecţia Cărţi Romantice

Un cuceritor înnăscut

Natural Born Charmer

 Susan Elizabeth Phillips

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

 Seria Chicago Stars: 1. It Had to Be You (1994)-Trebuia să fii tu, 2. Heaven Texas (1995)-Un loc pentru inima ta 3. Nobody’s Baby But Mine (1997)-Un partener ideal 4. Dream a Little Dream (1998)-Învaţă să visezi 5. This Heart of Mine (2001)-Ce îşi doreşte inima 6. Match Me If You Can (2005)-Găseşte-mi perechea 7. Natural Born Charmer (2007)-Un cuceritor înnăscut  8. First Star I See Tonight (2016)

Cartea Un cuceritor înnăscut – Susan Elizabeth Phillips apare vineri-02.11.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

    Un cuceritor înnăscut – Dean, bogat, adulat de femei și cu o carieră înfloritoare, o întâlnește pe Blue, căreia viața îi pune în cale numai obstacole. Vor descoperi că fericirea poate să apară în cele mai neașteptate locuri.

   Chicago Stars, fundaşul Dean Robillard este cel mai norocos om din lume:  superstar, mândria NFL cu o carieră profitabilă ca model pentru lenjeria End Zone. Dar viața plină de glorie a început să îl apese și pornește într-o excursie pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

   Când ajunge pe o porţiune mai puţin circulată a autostrăzii Colorado, vede ceva care îi va schimba viața aurită în moduri pe care nu şi le imagina. O femeie tânără… îmbrăcată într-un costum ciudat.

   Blue Bailey se află într-o misiune – să provoace pagube serioase. În ceea ce privește costumul de castor pe care-l poartă… Este vina ei că viața continuă să îi pună obstacole în cale? Mașina sport neagră care se apropie de ea pe autostradă, iar zeul grec ieșind din ea….hmm.

   Cariera lui Blue de pictoriță este motivaţia cea mai puternică pentru cineva care refuză să rămână într-un loc foarte mult timp. Ea are nevoie de o plimbare, iar cel mai faimos jucător de fotbal al Americii are un set impunător de roți. Aşa că…

   Dar Dean nu este tipul fără creier pe care şi-l imaginează Blue. În ciuda staturii ei minuscule, ea este doar cea mai dificilă femeie pe care a întâlnit-o vreodată Dean.

   Un cuceritor înnăscut – Natural Born Charmer – o carte pentru toţi cei care s-au gândit vreodată să-și lase vechea viață în urmă și să nu se uite niciodată înapoi. New York Times – autorul cel mai bine vândut Susan Elizabeth Phillips ne duce acasă… din nou… și ne arată unde iubirea există cu adevărat.

El îşi lăsă capul în jos, buzele lor se apropiară şi sunetul păsărilor şi brizei dispăru. Buzele lor se despărţiră de la sine. O atinse cu limba. Fiori mătăsoşi de plăcere începură să se desfăşoare în trupul ei. Sărutul se adânci, şi culori strălucitoare începură să se învârtă în capul ei. I se predase lui, întocmai ca toate celelalte. Fusese luată de val.”

O copleşi o urmă de tandreţe când rămase pentru un moment cu privirea în jos către el. Lumina dimineţii se revărsa peste spatele lui, sculptând curbura muşchilor şi creasta tendoanelor. Toată viaţa ei fusese nevoită să se mulţumească cu locul doi. Dar nu în acea noapte.”

„Începu să o sărute – în colţul ochilor, pe rotunjimea obrazului, pe buza de sus. Camera arunca o vrajă asupra lor, şi ea era curând în braţele lui. Dean o ridică şi o duse afară, schimbând o lume magică cu o alta – refugiul caravanei ţigăneşti. Sub viţele pictate şi florile fanteziste, făcură dragoste. În linişte. Tandru. Perfect.
Blue era în sfârşit a lui.

  Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

    Seria Chicago Stars-o nebunie literară împărțită în mai multe volume, cu priză la public, atât în țară, cât și peste hotare. Chiar dacă personajele sunt menționate în mai multe cărți din serie, ele se pot citi individual, după cum mărturisește chiar autoarea pe site-ul oficial. Lăsați-vă cuceriți de atenția cu care tratează subiectele, dar și modul subtil cu care își modelează personajele pas cu pas. Atenție!!! Avem un singur avertisment pentru voi: Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips creează dependență!

Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.